Gorenaren actief op wintertriatlon

Drie Gorenaren startten gisteren tijdens de wintertriatlon in Enschede. De zogenoemde sprint (5 kilometer hardlopen, 20 kilometer wielrennen en 10 kilometer schaatsen) leverde net geen top 10 klassering op voor Laurens Achterkamp. In de categorie 40+ werd hij elfde in een totaaltijd van 1:25:46. In de categerie 50+ kwam Peter Scheeren wel net bij de eerste 10 (archieffoto). Hij kwam over de finish na 1 uur, 35 minuten en 35 seconden. Good Old Theo Kosters werd 21e. Hij kwam iets meer dan vier minuten na Scheeren over de meet.

peterscheerenroparun

Gerelateerde berichten

  • Succesvol weekeinde voor Dianthe Scherphof2 november 2015 Succesvol weekeinde voor Dianthe Scherphof Het jonge hardlooptalent Dianthe Scherphof heeft gisteren de Pingelloop op haar naam geschreven. De bijna acht-jarige Goorse won de strijd over 1 kilometer in 2 minuten en 24 seconden. Een […]
  • Bovenbergloop AV Goor met start bij Kosterskoele23 november 2021 Bovenbergloop AV Goor met start bij Kosterskoele De jaarlijkse Bovenbergloop van AV Goor '75 gaat komende zondag wél door en start dit keer vanaf een nieuwe locatie. Start en finish is dit keer bij openluchttheater De Kosterskoele waar […]
  • AV Goor organiseert nieuwe hardloopclinics in buitengebied Goor20 oktober 2021 AV Goor organiseert nieuwe hardloopclinics in buitengebied Goor De Goorse atletiekvereniging AV Goor organiseert vanaf begin volgende maand weer hardloopclinics voor mensen die dat altijd al wilden proberen en diegene die het wel eerder deden en […]
  • AV Goor zoekt nieuwe Sifan Hassan en Femke Bol23 augustus 2021 AV Goor zoekt nieuwe Sifan Hassan en Femke Bol De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert in de komende drie weken weer open trainingsavonden voor de jeugd. Die beginnen deze maandag 23 augustus. Op Sportpark De Horst aan de […]
  • AV Goor start maandag met coronaproof hardloopclinics19 maart 2021 AV Goor start maandag met coronaproof hardloopclinics Wie weer in beweging wil komen, beter wil hardlopen of meer loopkilometers wil maken kan vanaf komende maandag 22 maart weer bij AV Goor '75 terecht. De Goorse atletiekclub begint […]