Gezonde inloopinloopochtend met paasontbijt

Komende donderdag, 2 april is er weer een gezonde inloopochtend bij Wijkvoorziening ’t Doesgoor. Vanaf 9.00 kan eenieder aanschuiven voor een paasontbijt. Wijkverpleegkundige Hans Breuker van Carintreggeland is aanwezig om bloeddruk, bloedsuiker en gewicht te meten. Ook geeft hij leefstijladviezen en beantwoord hij vragen over zorg. Ook is er extra aandacht voor het gebruik van vitamine D. Ook is er een vrijblijvende gymles van Fitclub Goor. Iedereen is welkom. Wie mee wil eten kan zich opgeven bij Ida Olydam 06-14784749 of Wim van Dam 0547- 275181.

inloopochtend2

Gerelateerde berichten

  • Gezonde inloopochtend bij ’t Doesgoor4 november 2014 Gezonde inloopochtend bij ’t Doesgoor Bewoners van de wijk De Whee kunnen komende donderdag voor een gezondheidscheck terecht op  het Doesgoor. Daar is de hele ochtend wijkverpleegkundige Hans Breuker van Carint Reggeland […]
  • Bingo in ’t Doesgoor24 november 2018 Bingo in ’t Doesgoor Bij Wijkvoorziening 't Doesgoor vindt donderdag 29 november wederom een bingo-activiteit plaats. Van 14.00 uur tot en met 16.00 uur is er een seniorenbingo. De vrijwilligers hebben weer  […]
  • Kookvrijwilliger Doesgoor gezocht14 november 2018 Kookvrijwilliger Doesgoor gezocht Wijkvoorziening 't Doesgoor zoekt kookvrijwilligers. Aldaar kun je namelijk elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag aanschuiven voor een maaltijd én om even bij te praten met de […]
  • Geen structurele extra subsidie voor Wijkvoorziening ’t Doesgoor2 juli 2018 Geen structurele extra subsidie voor Wijkvoorziening ’t Doesgoor Wijkvoorziening 't Doesgoor zal het in de toekomst moeten doen met de €70.000 subsidie die jaarlijks door de gemeente Hof van Twente is toegezegd. Dat staat in een brief van het College […]
  • Week tegen eenzaamheid op ’t Doesgoor25 september 2017 Week tegen eenzaamheid op ’t Doesgoor Vandaag start bij wijkvoorziening 't Doesgoor 'De week tegen eenzaamheid'. Een reeks nieuwe activiteiten onder het motto ''Kom Erbij'' voor jong en oud. De ouderenvereniging Goor begint […]