Tentoonstelling rondom Goorse bevrijding

Onder de titel “Rondom de bevrijding van Goor” gaat morgen een bijzondere tentoonstelling van start in het Goors Historisch Museum. Deze gaat over het leven van de Goorse bevolking tijdens het einde van de Tweede Wereldoorlog en de roerige periode daarna, nu zeventig jaar geleden. Er worden foto’s, krantenartikelen en voorwerpen getoond van bijvoorbeeld het Rode Kruis, het Goors Mannenkoor, de schaarste en de bevrijders. De expositie gaat morgen van start in het monumentale stationsgebouw van Goor. Openingstijden: dinsdag en donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur en 13.30 tot 16 00 uur en woensdag en vrijdag van 13.30 uur – 16.00 uur. De toegang is gratis. Meer informatie op de site van de Stichting Historisch Goor.

TanksgoorbevrijdingTanks door de Hengevelderstraat tijdens de bevrijding van Goor