Goor zakelijk in beweging

Er zijn weer aardig wat verschuivingen aanstaande in het winkelhart van Goor en daarbuiten. Zo is inmiddels duidelijk dat Shoeby Fashion zijn langste tijd in Goor heeft gehad. Franchiser Plevier is inmiddels al gestopt en de winkelketen zelf heeft aangekondigd deze zomer Goor te zullen verlaten. Pandeigenaar Aan de Stegge is volgens de overlevering in onderhandeling met een nieuwe huurder. Eerder werd al duidelijk dat lingeriezaak Bella Donna een ander winkelpand zal gaan betrekken in de Grotestraat op de plek waar eerder pedicurepraktijk gevestigd was. In het pand waar eerder Middelkamp Mode zat wordt inmiddels weer voor een gedeelte een andere kledingzaak ingericht al zegt verhuurder Ton Middelkamp dat nog niets definitief is. Hij is wel één van de drijvende krachten achter de Beddenconcurrent die vanaf Tweede Paasdag een pilotstore zal openen aan de Breukersweg op industrieterrein De Spechthorst. Op dit moment wordt daar de showroom ingericht (foto).

Beddenconcurrent

Gerelateerde berichten

  • Bella Donna in andere handen15 oktober 2018 Bella Donna in andere handen De Goorse lingeriezaak Bella Donna is overgenomen door Jantine Koeslag-Haijtink. De 30-jarige Larense, hiervoor werkzaam als kapster, neemt de winkel over van de Goorse Carla Kelderman die […]
  • Geld buitgemaakt bij inbraak Bella Donna3 mei 2016 Geld buitgemaakt bij inbraak Bella Donna Bij ondermode- en lingeriezaak Bella Donna is afgelopen zaterdag in de vroege ochtend ingebroken. De dieven hebben de kluis losgebroken en meegenomen. Er is een onbekend geldbedrag buit […]
  • Maatschappelijk werk in voormalig pand Middelkamp7 februari 2017 Maatschappelijk werk in voormalig pand Middelkamp Het winkelpand waar eerder de kledingwinkel van Middelkamp zat, is opnieuw verhuurd. Vanaf 1 maart zal MaWeOn daar de deuren openen. Dat is een bedrijf dat maatschappelijk werk en […]
  • Pand Middelkamp in de veiling28 oktober 2017 Pand Middelkamp in de veiling Één van de meest gezichtsbepalende winkelpanden van het Goorse stadshart gaat in de executieveiling. Op het voormalige onderkomen van modewinkel Middelkamp, dat inmiddels ter ziele is, kan […]
  • ET Phonehome en Habbekrats naar het centrum16 januari 2020 ET Phonehome en Habbekrats naar het centrum Het centrum van Goor wordt weer twee nieuwe winkels rijker. In het stadshart komt de telefoon- en accessoires-winkel van Erkan Topsakal, ET Phonehome, tussen de modezaken Hoftrends en NSW […]