Ronnie Spoelder ziet 49 Abraham`s

Met maar liefst 49 Abraham`s is Ronnie Spoelder zijn tuin opgesierd nu hij vandaag ook lid is geworden van de club van vijftig. “Hij hef `t spul nog fijn in orde en kan d`r nog joar`n tegen an”, zo berichtten intimi, die Ronnie ook nog verrasten met de nodige van rake teksten voorziene spandoeken en andere prullaria. Via deze weg namens de familie, vrienden en bekenden voor Ronnie ook de hartelijke felicitaties en…”hard hool`n”!  

jb_MarcoSpoelder50

Gerelateerde berichten

  • Abraham voor Ronny van Dijk2 april 2017 Abraham voor Ronny van Dijk De tuin is versierd, de eerste toost is uitgebracht, het feest kan nu gaan beginnen. Ronny van Dijk viert vandaag zijn 50ste verjaardag. Namens de familie, vrienden en de buren wordt de […]
  • Abraham voor Ronnie Eslage18 oktober 2014 Abraham voor Ronnie Eslage Crea-bea Ronnie Eslage vindt vandaag ook Abraham op zijn pad. Tijdens het zetten van de poppen en spandoeken was het al een dolle boel, het feest dat vanavond bij Monte Bello in Markelo […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Ronnie Vrielink 50 jaar15 juni 2019 Ronnie Vrielink 50 jaar Na zijn voetbalcarrière bij Twenthe, waar hij als de beruchte stofzuiger bij Twenthe gevreesd werd door vriend en vijand, is hij nu de "smasher" van Baan 2, en nog altijd op zijn sterkst […]
  • Jan ten Berge ziet Abraham12 juli 2011 Jan ten Berge ziet Abraham De club van 50 heeft er weer een nieuw lid bij. Jan ten Berge behoort nu ook tot de club. Langs deze weg willen familie, vrienden en kennissen Chef Jan feliciteren met z'n vijftigste […]