Bromfietser gewond bij aanrijding Grotestraat

Bij een aanrijding in de Grotestraat is donderdagmiddag een bromfietser gewond geraakt. Rond half twee werd de man aangereden door een auto bij het ‘Sterplein’. De man viel van zijn bromfiets en moest met onbekend letsel naar het ziekenhuis worden gebracht. Het team Verkeers Ongevallen Analyse doet ter plekke onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

ambulance

Gerelateerde berichten

  • Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg31 maart 2018 Drie auto’s op elkaar bij Haaksbergerweg Op de kruising Haaksbergerweg met de rondweg N346 in Goor zijn vanochtend drie auto's op elkaar gebotst. Niemand raakte gewond. Het verkeer, dat langs het ongeval werd geleid door de […]
  • Fietsster gewond na botsing met voetganger28 november 2016 Fietsster gewond na botsing met voetganger Een fietsster is maandagmiddag gewond geraakt na een valpartij in de Grotestraat. De vrouw kwam rond het middaguur in botsing met een voetganger in het Goorse centrum en kwam daarbij […]
  • Poging tot straatroof op Weversplein9 juni 2016 Poging tot straatroof op Weversplein De politie is op zoek naar twee mannen die gistermiddag hebben geprobeerd een vrouw te beroven. Zij werd aangesproken op de parkeerplaats voor de Aldi-supermarkt door één van de mannen. De […]
  • Auto en scooter botsen in de Roerdompstraat8 maart 2018 Auto en scooter botsen in de Roerdompstraat Een botsing tussen een personenauto en scooter in de bocht Roerdompstraat-Putterstraat vanmiddag. Door onbekende oorzaak reed de wagen de scooterrijder aan en moesten de hulpdiensten […]
  • Twee auto’s knallen op elkaar, een gewonde naar het ziekenhuis2 november 2016 Twee auto’s knallen op elkaar, een gewonde naar het ziekenhuis En weer was het bingo op de Rijksweg, even buiten Goor. Ter hoogte van Van de Riet zijn vanmiddag twee auto's op elkaar gebotst. Een automobiliste is daarbij gewond geraakt. Het ongeluk […]