Goorse Technasiumleerlingen ontwikkelen ‘Goorse’ shampoo

Leerlingen van het zogenoemde Technasium van de Goorse Waerdenborch hebben een eigen biologische shampoo ontwikkeld die ook in Goor op de markt zal komen. In het kader van het vak onderzoeken en ontwerpen hebben leerlingen uit de tweede klas van het Havo en het VWO met natuurlijk ingrediĆ«nten een nieuw haar-verzorgingsproduct ontwikkeld dat wordt opgenomen in de lijn ‘Keboomm’ die eerder door Petra van den Burg is gelanceerd. Ze miste naar eigen zeggen daarin nog een biologische shampoo en is daarop met de studenten in de slag gegaan. De shampoos met namen als Takeo, Caina en Mahima zijn met bijpassende verpakking en winkeldisplay tijdens een officieel moment overhandigd aan de Goorse onderneemster.

???????????????????????????????

 

Gerelateerde berichten

  • Digitaal Open Huis De Waerdenborch17 januari 2022 Digitaal Open Huis De Waerdenborch Het open huis van de Goorse vestiging van De Waerdenborch voor kinderen en hun ouders die straks naar de middelbare school moeten, is volgende week zaterdag (29 januari). Het is, vanwege […]
  • Sarah Petra vanaf grote hoogte gefeliciteerd26 november 2021 Sarah Petra vanaf grote hoogte gefeliciteerd Het vliegtuigje met de veelzeggende tekst 'Petra nu pas 50 jaar, van harte' en een rood hart cirkelde vanochtend ongeveer een uur boven Goor en werd door velen opgemerkt. Het betrof een […]
  • Informatie-avond voor ouders nieuwkomers Waerdenborch1 november 2021 Informatie-avond voor ouders nieuwkomers Waerdenborch Scholengemeenschap De Waerdenborch organiseert komende woensdag een informatieavond voor ouders van leerlingen van groep 8 van de basisscholen in Goor en omgeving. Tussen 19:00 uur en […]
  • Leerlingen Waerdenborch doen kennis op bij Goorse bedrijven19 oktober 2021 Leerlingen Waerdenborch doen kennis op bij Goorse bedrijven Een groot aantal Goorse leerlingen van de Waerdenborch hebben vorige week een mooie ervaring opgedaan in het technische bedrijfsleven. In totaal werkten 33 bedrijven mee aan deze […]
  • Geslaagd!11 juni 2021 Geslaagd! Het was voor iedereen een lastig jaar waarin corona allesbepalend was. Helemaal ook voor de eindexamenleerlingen op de middelbare scholen. Toch is het leeuwedeel geslaagd en dat heeft ook […]