Goorse Technasiumleerlingen ontwikkelen ‘Goorse’ shampoo

Leerlingen van het zogenoemde Technasium van de Goorse Waerdenborch hebben een eigen biologische shampoo ontwikkeld die ook in Goor op de markt zal komen. In het kader van het vak onderzoeken en ontwerpen hebben leerlingen uit de tweede klas van het Havo en het VWO met natuurlijk ingrediënten een nieuw haar-verzorgingsproduct ontwikkeld dat wordt opgenomen in de lijn ‘Keboomm’ die eerder door Petra van den Burg is gelanceerd. Ze miste naar eigen zeggen daarin nog een biologische shampoo en is daarop met de studenten in de slag gegaan. De shampoos met namen als Takeo, Caina en Mahima zijn met bijpassende verpakking en winkeldisplay tijdens een officieel moment overhandigd aan de Goorse onderneemster.

???????????????????????????????

 

Gerelateerde berichten

  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Vijf prijzen voor Petra van den Burg en team op Coiffure Awards11 mei 2015 Vijf prijzen voor Petra van den Burg en team op Coiffure Awards De Goorse topkapster Petra van den Burg en haar team zien de toch al volle prijzenkast weer groeien na de Dutch Coiffure Awards 2015, die afgelopen zondagavond werden uitgereikt. Uit acht […]
  • Van den Burg doet kapsalon in Rijssen van de hand19 augustus 2015 Van den Burg doet kapsalon in Rijssen van de hand Petra van den Burg stopt met haar kapsalon in Rijssen. De Goorse doet de zaak aan de Haarstraat over aan bedrijfsleidster Kimm Besten. Dat gebeurt vanaf 1 november. "Ik heb het enorm druk […]
  • Riet stopt er nu echt mee…24 december 2019 Riet stopt er nu echt mee… Mijn laatste 'klant'…. voordat ik mijn kam, schaar en föhn voorgoed wegleg…na 57 jaar kapster te zijn geweest…het is goed zo…" Het zijn de woorden van kapster Riet van den Burg op […]
  • De vlag kan eindelijk uit…16 juni 2016 De vlag kan eindelijk uit… Het is voor veel Goorse tieners de spannendste dag uit hun leven. De dag des oordeels. Het etmaal dat zolang duurt in afwachting van dat ene telefoontje van de mentor. Tientallen Goorse […]