Hector speelt gelijk tegen Emos

Na de puike zege van vorige week tegen koploper Hengelo, heeft Hector vandaag een punt overgehouden aan het treffen met Emos. Op sportpark ’t Doesgoor werd het 2-2. De groen-witten kwamen op voorsprong door een goal van Marinus Wolters die na een gekeerd schot van Cristian Haverslag binnen kon schieten. Een fout van doelman Daniël Kolbe, die onder een bal doorliep, was de inleiding naar 1-1, tien minuten voor rust. De sluitpost (archieffoto) was later kansloos bij een schitterende vrije trap van de bezoekers uit Enschede die daarmee de leiding namen. Een kwartier voor tijd werd invaller Ivan van Dam weggestuurd op rechts. Hij haalde de achterlijn en bediende Wesley Zwoferink die beheerst binnen schoot. Zwoferink had vlak voor tijd ook nog een grote kans op de 3-2 maar schoot over. Emos eindigde de wedstrijd met tien na een rode kaart vlak voor het einde van de wedstrijd. Komende maandag komt Hector weer in actie. Dan is FC Het Centrum in eigen huis, de opponent.