Hector speelt gelijk tegen Emos

Na de puike zege van vorige week tegen koploper Hengelo, heeft Hector vandaag een punt overgehouden aan het treffen met Emos. Op sportpark ’t Doesgoor werd het 2-2. De groen-witten kwamen op voorsprong door een goal van Marinus Wolters die na een gekeerd schot van Cristian Haverslag binnen kon schieten. Een fout van doelman DaniĆ«l Kolbe, die onder een bal doorliep, was de inleiding naar 1-1, tien minuten voor rust. De sluitpost (archieffoto) was later kansloos bij een schitterende vrije trap van de bezoekers uit Enschede die daarmee de leiding namen. Een kwartier voor tijd werd invaller Ivan van Dam weggestuurd op rechts. Hij haalde de achterlijn en bediende Wesley Zwoferink die beheerst binnen schoot. Zwoferink had vlak voor tijd ook nog een grote kans op de 3-2 maar schoot over. Emos eindigde de wedstrijd met tien na een rode kaart vlak voor het einde van de wedstrijd. Komende maandag komt Hector weer in actie. Dan is FC Het Centrum in eigen huis, de opponent.

danielkolbe

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hector op strijd en karakter naar zege in derby tegen Twenthe28 maart 2016 Hector op strijd en karakter naar zege in derby tegen Twenthe Hector trok vanmiddag uiteindelijk aan het langste eind in de stadsderby tegen titelkandidaat Twenthe. Het werd 3-2 op sportpark 't Doesgoor in een enerverende wedstrijd waarin Hector met […]
  • Hans Jebbink rapporteur bij vierde Goorse voetbalderby29 januari 2016 Hans Jebbink rapporteur bij vierde Goorse voetbalderby Hans Jebbink is de rapporteur bij de vierde Goorse voetbalderby in dit seizoen tussen sv Hector en vv Twenthe in het Sport Inn Derbyplayer of the Year-klassement, georganiseerd door deze […]
  • John Westerik geeft beslissende cijfers na laatste derby5 mei 2016 John Westerik geeft beslissende cijfers na laatste derby Het is aan John Westerik. De oud eerste-speler van vv Twenthe krijgt de lastige taak om komende zondag de cijfers te bepalen in de laatste wedstrijd die meetelt in het 'Sport […]
  • Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde31 augustus 2018 Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde Het Hoftoernooi op sportpark 't Doesgoor is vanavond een prooi geworden voor sv Delden. Die ploeg won na twee gewonnen poules de beker. Hector, GFC en Twenthe waren na twee wedstrijden al […]