Bigband Festival start met zonnetje…

Het voorjaarszonnetje diende zich vlak na twaalven aan net op het moment dat het Goorse Bigband Festival van start ging. Dat gebeurde op het Horecaplein voor het gemeentehuis met de Lochemse Bigband Straight Ahead (foto). Er volgen vanmiddag nog vijf toporkesten waaronder Apollo’s Bigband op het midden van de middag. De braderie in het centrum is ook op gang gekomen en de diverse dixieland-orkesten en bluesbands hebben bij de café’s ook een aanvang gemaakt. Op het Schoolfeestplein is er veel animo van de kinderen voor de activiteiten van de Scouting en circus Caroly. Ook wordt er volop gevoetbald. In de Reggehof treden jeugdbands voor het voetlicht. Het Bigband Festival duurt tot 17.00 uur. Vanavond meer op deze site.

Bigbandfestivalvroeg1

Bigbandfestivalvroeg6

Bigbandfestivalvroeg2

Bigbandfestivalvroeg3

Bigbandfestivalvroeg7

Bigbandfestivalvroeg5

Bigbandfestivalvroeg4

Gerelateerde berichten

  • Bigband Festival in Amerikaanse stijl15 maart 2015 Bigband Festival in Amerikaanse stijl Het Bigband Festival, op Tweede Paasdag in het Goorse centrum, zal dit jaar in Amerikaanse stijl worden gehouden. Er zijn naast de verschillende orkesten diverse acts die de sfeer van de […]
  • Goor loopt vol tijdens Bigband Festival2 april 2018 Goor loopt vol tijdens Bigband Festival De voorspellingen waren anders maar het viel alleszins mee. De weergoden zijn het Goorse Bigband Festival dit jaar toch goed gezind en dat heeft er mede toe bijgedragen dat er heel veel […]
  • Duizenden bezoekers bij Bigband Festival17 april 2017 Duizenden bezoekers bij Bigband Festival Het was een mooie en en enerverende middag in het Goorse stadshart waar de weergoden het Bigband Festival een warmer hart toedroegen dan vooraf was verwacht. Mede daardoor vonden duizenden […]
  • Bigband Festival zet flinke stappen6 april 2015 Bigband Festival zet flinke stappen Het Goorse Bigband Festival bewees vandaag een van de belangrijkste pijlers te zijn in de promotie van het Twentse Haagje. Geholpen door prima weersomstandigheden wisten duizenden […]
  • Meerderheid voor verhuizing paardenmarkt, één-derde anti22 oktober 2020 Meerderheid voor verhuizing paardenmarkt, één-derde anti Door het Corona-virus gaat de traditierijke Paardenmarkt in Goor dit jaar niet door maar is de hoop gevestigd op volgend jaar. Dan is het de bedoeling om de Paardenmarkt te verplaatsen […]