Hector kansloos tegen FC Het Centrum

Hector had vanmiddag niets in te brengen tegen FC Het Centrum. De formatie van trainer Mark Dijkstra miste een leger aan geblesseerden en geschorsten en dat had zijn weerslag op de wedstrijd tegen de nummer twee van de ranglijst op het eigen sportpark ’t Doesgoor. In de eerste helft kregen de bezoekers al een aantal goede kansen maar bleef het door goed verdedigen en prima keeperswerk van de jonge Nick Brummelaar (hij verving de geschorste Daniel Kolbe) nog redelijk lang 0-0. Toch werd de Goorse muur voor rust nog twee keer geslecht. Hector kwam nauwelijks aan aanvallen toe en dat was in het tweede bedrijf niet anders. Daarin werd het al vlot 0-3 en 0-4 en was het duel gespeeld.Hectorcentrum2

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC versus Hector, Twenthe op jacht naar periode14 maart 2015 GFC versus Hector, Twenthe op jacht naar periode Rood-zwart versus groen-wit. GFC tegen Hector. Morgen wordt deze fraaie Goorse broederstrijd¬†weer afgewerkt. Plaats van handeling is Sportpark Heeckeren. GFC, dat over een fitte selectie […]
  • Twenthe mag kilometers maken in derde klasse1 juli 2016 Twenthe mag kilometers maken in derde klasse Ze hadden het wellicht liever anders gezien bij vv Twenthe maar de nieuwkomer in de derde klasse kan duels met streekgenoten als NEO, De Tukkers en SC Enschede vergeten. Promovendus […]
  • Hector jo13-1 eerste Goorse voetbalkampioen29 april 2017 Hector jo13-1 eerste Goorse voetbalkampioen De junioren van Hector j013-1 (vroeger D1) hebben zich vanochtend gekroond tot de eerste Goorse voetbalkampioen van dit seizoen. De ploeg van het trainersduo Joeri Wenderman en Tim Bannink […]
  • Hector nog niet helemaal veilig19 april 2015 Hector nog niet helemaal veilig Hector verloor vanmiddag in Enschede met 3-0 van Enschedese Boys en is nog steeds niet helemaal veilig. De zege van Barbaros op Vosta bracht die ploeg weer dichterbij en dus kan de […]