Hector kansloos tegen FC Het Centrum

Hector had vanmiddag niets in te brengen tegen FC Het Centrum. De formatie van trainer Mark Dijkstra miste een leger aan geblesseerden en geschorsten en dat had zijn weerslag op de wedstrijd tegen de nummer twee van de ranglijst op het eigen sportpark ’t Doesgoor. In de eerste helft kregen de bezoekers al een aantal goede kansen maar bleef het door goed verdedigen en prima keeperswerk van de jonge Nick Brummelaar (hij verving de geschorste Daniel Kolbe) nog redelijk lang 0-0. Toch werd de Goorse muur voor rust nog twee keer geslecht. Hector kwam nauwelijks aan aanvallen toe en dat was in het tweede bedrijf niet anders. Daarin werd het al vlot 0-3 en 0-4 en was het duel gespeeld.Hectorcentrum2