Zaalteam Twenthe kampioen bij concurrent

De zaalvoetballers van Twenthe Goor hebben de vierde prijs in drie jaar in de wacht gesleept. De Goorse balkonridders kroonden zich gisteravond tot kampioen van de tweede klasse. In Almelo werd directe concurrent Almelo met 5-2 verslagen. Twenthe had alleen aan de winst voldoende om de schaal op te eisen. Roy Vrielink was in een goed gevulde ISPA-hal de gevierde man met vier treffers. Door het kampioenschap zal het eerste zaalteam van de Tricolores volgend seizoen acteren in de eerste klasse.

Zaalteam Twenthe kampioen

Gerelateerde berichten

  • Zaalvoetbal Twenthe steviger aan kop4 november 2016 Zaalvoetbal Twenthe steviger aan kop De zaalvoetballers van Twenthe Goor blijven het uitstekend doen in de eerste klasse. De ploeg heeft vanavond de koppositie weer veroverd. In Rijssen¬†werd Excelsior overtuigend¬†aan de kant […]
  • Hector en Twenthe winnen laatste competitieduels6 juni 2022 Hector en Twenthe winnen laatste competitieduels Hector en Twenthe hebben de afsluitende competitie-wedstrijden in de vierde klasse B beiden gewonnen. Twenthe won op eigen veld van Sportclub Neede met 5-1. Voor de Goorse Tricolores […]
  • GFC maakt nog kleine kans op periodetitel4 juni 2022 GFC maakt nog kleine kans op periodetitel Voor Twenthe en Hector staat er dit Pinksterweekeinde tijdens de laatste speelronde niets meer op het spel. Beide ploegen zijn veilig en kunnen komende maandag tegen respectievelijk […]
  • GFC strijdt voor nacompetitie, Hector kan zich veilig spelen28 mei 2022 GFC strijdt voor nacompetitie, Hector kan zich veilig spelen Nog twee duels in de reguliere voor de Goorse voetbalclubs in de vierde klasse. Vandaag speelt GFC op eigen veld tegen de nummer 2 Juventa '12 uit Wierden en een goed resultaat is nodig […]
  • Glimlach bij jeugd vv Twenthe26 mei 2022 Glimlach bij jeugd vv Twenthe Na het winnende succes van afgelopen weekend bij de mini's bij het GFC-toernooi, was het gisteravond tijd voor een afsluitend feest voor de jeugdspelers van vv Twenthe. De telgen van de […]