Verfvandaal actief op de Whee

Op een garagedeur aan de Kievitstraat en op het schoolplein van de Albatrosschool is met zwarte verf gespoten. De politie kreeg een melding van deze vorm van vandalisme en trof iop de garagedeur een tekst aan. Wat er stond, is niet bekend. Dezelfde verf werd aangetroffen op het schoolplein tegenover de garages. De vandalen moeten actief zijn geweest tussen maandag 6 april 17.00 uur en dinsdag 7 april 12.00 uur. Getuigen worden gevraagd zich te melden.

Schoolpleinbosalbatros

Gerelateerde berichten

  • Ik heb m’n best gedaan…13 april 2021 Ik heb m’n best gedaan… Wat gaan we doen? Bord in de tuin en een schop onder de kont óf gaan we investeren? Duurzamer maken, energiezuiniger en vooral proberen de maandlasten een beetje te drukken? Die eerste […]
  • FC Twente-training voor Albatrosleerlingen12 maart 2021 FC Twente-training voor Albatrosleerlingen De FC Twente Schooltour was vandaag (vrijdag) te gast bij basisschool De Albatros. De groepen 5 t/m 8 werden na een uitleg over gezonde voeding aan het werk gezet door een jeugdtrainer […]
  • Award voor Thuisin Leferink3 maart 2021 Award voor Thuisin Leferink Thuisin Leferink uit Goor is uitgeroepen tot Inspiration dealer 2020-2021 voor de regio Oost Nederland. Volgens het juryrapport is het ‘slimme en persoonlijke ondernemerschap’ van Patrick […]
  • Oud-papier schema De Whee15 februari 2021 Oud-papier schema De Whee Accordeonvereniging Kunst na Arbeid heeft een aantal aanpassingen verricht in het schema voor het ophalen van oud-papier. De kalender van 2021 is bij deze vastgesteld voor de woonwijk De […]
  • Toch nog een beetje carnaval…12 februari 2021 Toch nog een beetje carnaval… Als Corona niet bestond was op dit moment in het Goorse alles in stelling gebracht voor de start van het carnavalsweekeinde bij CV Sterzo met onder meer de sleuteloverdracht morgen in het […]