GFC op weg naar nacompetitievoetbal

GFC heeft vanmiddag uitstekende zaken gedaan in de jacht op een plek in de nacompetitie om promotie naar de derde klasse. De ploeg klopte in Enschede TVV met 1-2 en boekte daarmee de zevende zege op rij. Het was een moeilijke wedstrijd voor de rood zwarten op een erbarmelijk veld in Enschede. Toch ontwikkelde GFC een overwicht en kwam na een kwartier op voorsprong door een goal van Olaf Siegers: 0-1. Dat was ook de ruststand.

TVVGFC1

In de tweede helft bleef GFC de betere ploeg en dat betaalde zich tien minuten voor tijd uit met de beslissende 0-2 van Tim Middelesch. TVV scoorde in de blessuretijd nog wel tegen maar de overwinning kwam voor de Goorse ploeg niet meer in gevaar. GFC is de koploper in de stand om de derde periode en kan ook via de reguliere stand de nacompetitie bereiken. Door de nederlaag van Enschedese Boys bij koploper Hengelo (2-0) is GFC nu de nummer drie van de ranglijst. Die plek geeft daar uiteindelijk ook recht op.