GFC op weg naar nacompetitievoetbal

GFC heeft vanmiddag uitstekende zaken gedaan in de jacht op een plek in de nacompetitie om promotie naar de derde klasse. De ploeg klopte in Enschede TVV met 1-2 en boekte daarmee de zevende zege op rij. Het was een moeilijke wedstrijd voor de rood zwarten op een erbarmelijk veld in Enschede. Toch ontwikkelde GFC een overwicht en kwam na een kwartier op voorsprong door een goal van Olaf Siegers: 0-1. Dat was ook de ruststand.

TVVGFC1

In de tweede helft bleef GFC de betere ploeg en dat betaalde zich tien minuten voor tijd uit met de beslissende 0-2 van Tim Middelesch. TVV scoorde in de blessuretijd nog wel tegen maar de overwinning kwam voor de Goorse ploeg niet meer in gevaar. GFC is de koploper in de stand om de derde periode en kan ook via de reguliere stand de nacompetitie bereiken. Door de nederlaag van Enschedese Boys bij koploper Hengelo (2-0) is GFC nu de nummer drie van de ranglijst. Die plek geeft daar uiteindelijk ook recht op.

Gerelateerde berichten

  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • GFC neemt na rust afstand van sv Rijssen15 februari 2020 GFC neemt na rust afstand van sv Rijssen GFC won vanmiddag in de vierde klasse E, uiteindelijk nog eenvoudig van laagvlieger SV Rijssen maar had met name voor rust moeite met scoren. Het werd na 12 minuten 1-0 door een treffer […]
  • Misstap Hector zonder gevolgen17 april 2011 Misstap Hector zonder gevolgen Hector heeft zondag een op het oog kostbare nederlaag geleden tegen Vosta. De groen-witten gingen in eigen huis met 0-1 onderuit tegen de Enschedeërs. Tim Schepers maakte in de tweede […]
  • GFC wint dik verdiend van BSC Unisson: 3-120 mei 2018 GFC wint dik verdiend van BSC Unisson: 3-1 GFC heeft de tweede plek in de vierde klasse B definitief veilig gesteld. De rood zwarten wonnen met 3-1 van subtopper BSC Unisson dat weinig in te brengen had op sportpark Heeckeren. Voor […]
  • GFC nadert koppositie na zege14 oktober 2012 GFC nadert koppositie na zege GFC heeft vanmiddag uitstekende zaken gedaan in de vierde klasse A. De ploeg van trainer Iwan Bult mocht weer drie punten bijschrijven na een overwinning op Enschedese Boys, 1-2. Makkelijk […]