Olympia 1 en 2 bijna kampioen

Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia is bijna kampioen. Twee winstpartijen in de laatste wedstrijd tegen concurrent Quick ’20 is genoeg voor de titel. Olympia won in de voorlaatste speelronde met 9-1 van de Haaksbergse laagvlieger Hatac 2 met 9-1. Het Oldenzaalse Quick won met 6-4 waardoor de Goorse ploeg weer uitloopt. Voor Olympia 2 dat ook in de tweede klasse uitkomt en eveneens de ranglijst aanvoert, wordt het nog billen knijpen. De ploeg met Goorse veteranen verloor van Hatac 1 met 4-6 en zag de voorsprong met de Haaksbergse belager teruglopen tot één punt met nog een duel te gaan. Olympia 2 gaat op bezoek in Enschede bij DTS 4.

tafeltennis

Gerelateerde berichten

  • Olympia voor historische promoties7 april 2015 Olympia voor historische promoties Met nog een paar duels te gaan hangt er een sensatie in de lucht bij tafeltennisvereniging Olympia. De Goorse paarshemden staan met zowel het eerste als het tweede team bovenaan in de […]
  • Tafeltennissers Olympia overtuigend kampioen7 april 2017 Tafeltennissers Olympia overtuigend kampioen Het was niet de vraag óf het eerste team van Olympia deze week kampioen zou worden maar vooral wanneer. De Goorse tafeltennissers hadden gisteren tegen naaste concurrent Vitesse uit […]
  • Olympia boekt belangrijke zege20 oktober 2015 Olympia boekt belangrijke zege De tafeltennissers van Olympia hebben na de grote nederlaag van vorige week, een belangrijke zege geboekt. De Brug 3 werd met 6-4 verslagen. In Apeldoorn begon de Goorse ploeg slecht en […]
  • Olympia nipt onderuit3 oktober 2016 Olympia nipt onderuit De tafeltennissers van Olympia gingen in Almelo nipt onderuit. Tegen titelkandidaat De Trefhoek 1 werd met 6-4nederlaag verloren. Olympia begon niet goed. Johan Truschel, Tom Broek en […]
  • Olympia opent voorjaarscompetitie met zege2 februari 2015 Olympia opent voorjaarscompetitie met zege De tafeltennissers van Olympia zijn de voorjaarscompetitie begonnen met een 6-4 zege op het Hengelose Vitesse 2. De ploeg die degradeerde uit de eerste klasse zag in de eigen sportzaal in […]