Docente Marianne van den Heuvel in Portret

Marianne van den Heuvel (32) is zondag te gast in het wekelijkse interviewprogramma Portret van Hofstreek FM. De energieke pabo-studente woont nu een half jaar in Goor en burgert op volle kracht in via allerlei activiteiten in en voor haar buurt. Andere kernwoorden zijn duurzaamheid en onderwijs. Geboren in het beschutte Friese Boyl, getrouwd in het wereldse Las Vegas – veel grotere verschillen zijn lastig denkbaar. Luistert u zondagmorgen om 11 uur naar haar hele verhaal, of maandagavond naar de herhaling om 20 uur. Presentatie is in handen van Linda van Ingen.

pasfoto marianne van den heuvel

Gerelateerde berichten

  • Ad van den Ende in Hofstreek Portret2 juni 2020 Ad van den Ende in Hofstreek Portret Het leven van Ad van den Ende staat komende zondag centraal in het radioprogrammas Portret op Hofstreek FM. wonende in Goor te gast in Portret van Hofstreek FM. Van den Ende, die werkzaam […]
  • Renate Versteegen in Portret26 april 2017 Renate Versteegen in Portret Renate Versteegen is zondag te gast in Portret bij Hofstreek FM. De van oorsprong Deldense staat in Goor bekend als fanatieke wagenbouwer. Met haar klassieke balletachtergrond heeft ze het […]
  • Truus Lantink centraal in Portret5 april 2016 Truus Lantink centraal in Portret Truus Lantink is zondag te gast bij Hofstreek Portret. Lantink is sinds kort voorzitter van de Goorse afdeling van 'Vrouwen van Nu'. De 67-jarige Haaksbergse schildert en reist graag. Ze […]
  • Wilma Reiners centraal in Portret6 september 2016 Wilma Reiners centraal in Portret In het radio-programma Portret is zondag wederom een Goorse te gast. Wilma Reiners komt in het wekelijkse interviewprogramma van Hofstreek FM verhalen over haar leven. Ze werd 57 jaar […]
  • Belgin Sayin in Portret26 september 2017 Belgin Sayin in Portret Belgin Sayin is zondag te gast in het radioprogramma Portret van Hofstreek FM. Deze 43-jarige Goorse is controller en hoofd administratie bij Aannemings- en Afbouwbedrijf Haafkes. […]