Expositie Wilma Godwaldt in Ootmarsum

Haar ster is rijzende en vanaf deze week prijkt haar werk in de eigen regio. In hotel De La Poste in hartje Ootmarsum -kunstdorp bij uitstek- maken kunstliefhebbers uit de regio deze week kennis met de collectie van Wilma Godwaldt. De Goorse, beschikkend over een authentieke stijl, drukt sinds 2012 haar neus aan het venster in de kunstbranché. De sympathieke kunstenares bundelt haar vrolijke, kleurrijke en komische doeken onder de naam Kunst van Wil. “Dat mijn werk nu in het bekendste kunstdorp van Nederland te bewonderen is ben ik erg blij mee”, aldus de Goorse die ook al op grote kunstmarkten door heel Nederland heeft gestaan. 

Wilma godwaldt La Poste

Gerelateerde berichten

  • Doktershuuske als eerbetoon aan legendarische dokter Vrijman13 augustus 2019 Doktershuuske als eerbetoon aan legendarische dokter Vrijman Het voorziet absoluut in een behoefte want de tijd dat Goor nog hotelkamers had, ligt ver achter ons. Nu is er een nieuwe stijlvolle Bed en Breakfast in de Iependijk. Op de hoek met de […]
  • 3 december 2013 Te Vaanhold wint Barista Battle Niels te Vaanhold heeft gisteren in het Douwe Egberts Experience Center in Utrecht de finale van de Barista Battle gewonnen. Zijn latte werd door de jury als hoogste beoordeeld. De […]
  • Evelien Bril moet culturele instanties gaan verbinden18 november 2015 Evelien Bril moet culturele instanties gaan verbinden De 43-jarige Evelien Bril is de nieuwe cultuurmakelaar in de gemeente Hof van Twente. Zij is door de gemeente Hof van Twente aangesteld om een verbindende factor te zijn tussen de […]
  • Nieuw milieuplein zorgt nu al voor discussie13 juli 2016 Nieuw milieuplein zorgt nu al voor discussie Het nieuwe milieuplein tegenover de Jumbo-supermarkt is nog maar net gereed voor gebruik en zorgt nu ook al voor de nodige discussie. De afvalcontainers zijn geplaatst nét na de bushalte […]
  • Gorenaar bundelt reisverhalen in ‘De doodgraver van Ciutadella’13 september 2015 Gorenaar bundelt reisverhalen in ‘De doodgraver van Ciutadella’ Gerben Kappert heeft zijn literaire kunststukje voltooid. Zijn boek 'De doodgraver van Ciutadella' is het product van een jarenlang proces waarin hij talloze verhalen schreef over de vele […]