Milieuplein volgende week op Weversplein in Goor

Er wordt volgende week een zogenoemd Milieuplein (foto) geplaatst op het Weversplein in het Goorse centrum. Dit werd gisteravond bekend tijdens de raadsvergadering. De lokale D66-fractie kwam met vragen naar aanleiding van een artikel op deze site over de chaos die is ontstaan rondom de plastic container op de parkeerplaats. Volgens fractievoorzitter Alice Olde Reuver of Briel deed de foto onder het bericht denken aan het Italiaanse Napels, waar tot voor kort door stakingen geen afval werd opgehaald. Wethouder Harry Scholten antwoordde daarop dat er volgende week actie wordt ondernomen. Er worden door Twente Milieu verschillende containers geplaatst waarin het afval van karton, blik en plastic kunnen worden gegooid. De oranje KVM-container zal verdwijnen. De komst van het milieuplein werd al eerder aangekondigd door het college van B&W.

Milieuplein

Gerelateerde berichten