Wandeltocht in het kader van barre fietstocht

Het contrast is groot maar het doel is hetzelfde. Gorenaar Raymond Koeleman gaat een wandeltocht organiseren om zo sponsorgeld bijeen te krijgen voor een barre tocht per fiets. Hij is van zins om één van de meest beruchte bergpassen ter wereld, de Italiaanse Passo Dello Stelvio van bijna 2800 meter hoog, te gaan bestijgen. Koeleman wil deze berg onder de vlag van Stelvio for life, bedwingen in de strijd tegen kanker. De wandeltocht om dit mogelijk te maken, over de zogenoemde Kuierroute’, is op zondag 3 mei en start bij buurtgebouw Elsenerbroek tussen Goor en Enter. Er zijn verschillende afstanden en inschrijven kost 5 euro. Koeleman wil op 29 augustus de Stelvio beklimmen vanuit het Italiaanse Bormio.

Raymondkoeleman1Raymond Koeleman, hier in actie op de Mont Ventoux

Gerelateerde berichten

  • Voetbalmiddag voor ouderen en verstandelijk gehandicapten in de sporthal6 juni 2019 Voetbalmiddag voor ouderen en verstandelijk gehandicapten in de sporthal Er wordt komende zaterdag een zaalvoetbalfestijn voor ouderen met een zorgbehoefte en verstandelijk gehandicapten gehouden in de Goorse sporthal De Mossendam. Dat wordt georganiseerd door […]
  • Parkeerplaats bij station klaar9 december 2011 Parkeerplaats bij station klaar De parkeerplaats bij het station is gereed. Dat betekent dat de treinreizigers hun auto niet meer op het Weversplein hoeven te parkeren. De ondernemers in de buurt willen die mensen ook […]
  • Kinderkamp gaat dit jaar toch door1 juli 2020 Kinderkamp gaat dit jaar toch door De organiserende vrijwilligers van de stichting Kindvriendelijk Goor hadden er tot voor kot niet meer op gerekend maar het gaat toch gebeuren. Het Kinderkamp op de Hogenkamp kan ondanks […]
  • kadasterkeerl17 oktober 2013 Gemeente wil eigen grond terug De gemeente Hof van Twente gaat met ingang van komend jaar in Goor onderzoeken wie, bewust of onbewust, gemeentelijke grond in eigendom heeft. De grens van de percelen kan in de loop der […]
  • Clubheld van der Worp krijgt meeste stemmen maar is er nog niet17 november 2016 Clubheld van der Worp krijgt meeste stemmen maar is er nog niet Het ontketende slotoffensief om John van der Worp aan de titel Clubheld van de amateursport in de regio's Twente en de Achterhoek te helpen, is met verve geslaagd. De supervrijwilliger van […]