Schoolgaande fietsers bijna allemaal geslaagd

Het straatbeeld werd vandaag in Goor vooral bepaald door jonge fietsers in oranje hesjes. Maar liefst 157 leerlingen van de groepen 7, en één groep 8, van de Goorse basisscholen hebben vandaag hun verkeersexamen gedaan. Iedereen slaagde, op één leerling na. Die zal een herexamen moeten afleggen. Het examen werd afgenomen door de vrijwilligers van Veilig Verkeer Hof van Twente in samenwerking met de verkeersouders van de basisscholen. Vooraf zijn alle fietsen gekeurd. De proeve van bekwaamheid wordt gefaciliteerd door Veilig Verkeer Nederland (VVN) die zo de verkeersveiligheid wil bevorderen.

???????????????????????????????

Gerelateerde berichten

  • Scholieren fietsen door Goor…6 april 2017 Scholieren fietsen door Goor… Een spannende dag voor in totaal 117 leerlingen uit de groepen 7 en groep 8 (Gijmink) van alle zes Goorse basisscholen. Zij doen vandaag mee aan het fietsexamen van Veilig Verkeer […]
  • Tien herexamens bij verkeerstoets13 april 2016 Tien herexamens bij verkeerstoets Tien leerlingen van Goorse basisscholen zullen op herhaling moeten voor het verkeersexamen. Dat is deze week afgenomen bij de scholieren van de groepen 7. Ook deden sommige leerlingen uit […]
  • Scholen weer aan de slag met zeepkisten17 mei 2018 Scholen weer aan de slag met zeepkisten De Goorse scholen zijn deze weken weer druk met het bouwen van duurzame zeepkisten. Basisschoolleerlingen van de groepen 7 en 8 komen op uitnodiging van Hofpower naar de voormalige […]
  • Wie wil voorlezen over voedsel ?27 september 2017 Wie wil voorlezen over voedsel ? Op 10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid. Op deze dag lezen bestuurders, agrariërs, vrijwilligers, opa’s en oma’s, vaders en moeders en medewerkers uit Goor voor aan leerlingen van […]
  • Vier Goorse meiden zingen tijdens Hofpopvoices25 november 2016 Vier Goorse meiden zingen tijdens Hofpopvoices Vier jonge Goorze zangeressen doen komende zondagmiddag mee tijdens Hofpopvoices, de zangcontest voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 van de basisscholen in de Hof van Twente. Namens De […]