Veteranen Trekpleister regionaal kampioen

De biljarters van de Trekpleister 2 zijn met overmacht kampioen geworden in de zogenoemde poule A van de regio Twente. Het kwartet herbergt gerenommeerde namen als Frans Tusveld en Gerard Waanders die hun sporen ook landelijk al verdienden. Het team bestaat verder uit Harry Lammertink en Herman ten Donkelaar en de reserves Harry Jansen en Peter Fleer. Gerard Waanders werd ook nog gekroond tot meest waardevolle speler in de competitie met een score van bijna 99% van de in totaal te maken caramboles.

Biljarterstrekpleistervlnr: Harry Jansen, Herman ten Donkelaar, Gerard Waanders, Peter Fleer, Harry Lammertink en Frans Tusveld

Gerelateerde berichten

  • Goorse biljartveteranen Twents kampioen28 april 2015 Goorse biljartveteranen Twents kampioen De biljarters van Trekpleister zijn vandaag Twents kampioen geworden. Na de titel in de zogenoemde A-poule werden vorige week in de halve finale al de Twente Senioren uit Enschede […]
  • Iedereen tot winst bij de Trekpleister22 oktober 2015 Iedereen tot winst bij de Trekpleister Een bijzondere prestatie van de senioren-biljarters van De Trekpleister deze week. De drie teams wisten in de zogenoemde A-poule alledrie te winnen en dat ook nog in de maximale score voor […]
  • Biljarters Trekpleister algeheel Twents kampioen2 mei 2018 Biljarters Trekpleister algeheel Twents kampioen De biljarters van De Trekpleister 2 hebben het algeheel Twents biljartkampioenschap voor senioren behaald. In de finale in het eigen thuishonk aan het Reggelaantje naast De Reggehof, werd […]
  • Biljarters Trekpleister beste van de regio19 april 2016 Biljarters Trekpleister beste van de regio Groot feest bij De Trekpleister. De biljarters van de Goorse vereniging hebben tot ieders verrassing de titel opgeÃĢist in de regio Twente. De titel bij het senioren ging na een […]
  • Waanders pakt derde driebandentitel12 januari 2015 Waanders pakt derde driebandentitel De Goorse biljarters maakten de dienst uit tijdens het persoonlijk regionaal kampioenschap driebanden van biljartbond LoGo. In het Gelderse Exel was Gerard Waanders van biljartvereniging […]