Boekenmarkt terug van weggeweest

Het was een mooie traditie aan het begin van het zomerseizoen maar hield vijf jaar geleden op: De Goorse boeken- en platenmarkt bij de Hofkerk. Komende zaterdag is wordt de markt nieuw leven in geblazen en zijn de verzamelaars weer welkom bij De Klokkenkamp. Die wordt binnenkort ingrijpend verbouwd en de opbrengst wordt gebruikt voor de realisatie van een ontmoetingsruimte met een keuken. Naast de verkoop van boeken en platen is er in de kerk een mini-orgelconcert en is de wereldwinkel present. Voor fanatieke snuffelaars met kinderen is er speciaal kinderopvang geregeld. De boeken- en platenmarkt begint komende zaterdag om 10.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Komende vrijdag kunnen er de hele dag boeken en platen worden ingebracht.

Hofkerkspandoekboekenmarkt1

Gerelateerde berichten

  • Goor vanuit de Hoftoren…21 april 2018 Goor vanuit de Hoftoren… Bezoekers van de laatste Pleinmarkt bij de Hofkerk en in De Klokkenkamp werd vandaag een uniek kijkje gegund in de toren van de monumentale Hofkerk. Onder begeleiding konden de trappen […]
  • Toren Hofkerk zaterdag open voor publiek16 april 2018 Toren Hofkerk zaterdag open voor publiek Wie Goor vanaf aanzienlijke hoogte wil bekijken heeft komende zaterdag een unieke kans. Dan wordt namelijk de toren van de Hofkerk opengesteld voor publiek. Dat gebeurt tijdens de […]
  • Voedselactie kerken gaat stoppen28 april 2020 Voedselactie kerken gaat stoppen De voedsel-inzameling bij de Hofkerk van de gezamenlijke kerken gaat stoppen. Dit om dat de Voedselbank Midden Twente besloten heeft om de uitgifte van pakketten via de reguliere […]
  • Voedselkast bij De Klokkenkamp5 april 2020 Voedselkast bij De Klokkenkamp Tegen één van de muren van de Klokkenkamp staat een kast waarin inwoners van Goor droge en houdbare levensmiddelen kunnen doneren voor mensen die de die zijn van de tijdelijke sluiting […]
  • Open Dag Hofkerk met activiteiten voor jong en oud4 september 2019 Open Dag Hofkerk met activiteiten voor jong en oud De Hofkerk-gemeenschap houdt komende zaterdag haar jaarlijkse Open Huis met presentaties en workshops van diverse maatschappelijke instanties en activiteiten voor kinderen. Naast een […]