Goorse Ellen derde bij Popster

Ellen Kremers is vanavond derde geworden in de finale van het SBS6-programma Popster. De Goorse zangeres en musicalactrice maakte met vijf collegae van de musical Sister Act indruk met nonnen-poppen in het nummer ‘I will follow him’ dat live werd gezongen. Met de act werd een bedrag van 10.000 euro gewonnen door het achttal. De 32-jarige Kremers deed haar opleiding bij de bekende academie van Frank Sanders in Amsterdam en speelde nadien in diverse musicals. Op dit moment tourt Kremers, die tegenwoordig in Hengelo woont, ook met voormalige plaatsgenoten door Noord en Oost Nederland. Kremers speelt een rolletje in de voorstelling LöS van Helligen Hendrik.

Ellenpopstarsslider

Gerelateerde berichten

  • Eeftink met Roots bij Omroep Max8 januari 2021 Eeftink met Roots bij Omroep Max De Goorse programmamaker Bert Eeftink is vanaf vandaag te zien op NPO 2 met zijn programma 'Roots' dat hij deze zomer maakte in opdracht van RTV Oost. Eeftink gaat in de vijfdelige serie […]
  • Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang19 november 2020 Theatervoorstellingen Reggehof komen in januari weer op gang De theaters mogen weer beperkt open maar dat wil niet zeggen dat er dit jaar nog veel te beleven is in De Reggehof. De geplande voorstellingen zijn verschoven naar 2021 in de hoop dan […]
  • Goedemondt, Kemperink en Helligen Hendrik in De Reggehof29 augustus 2020 Goedemondt, Kemperink en Helligen Hendrik in De Reggehof In het afgeslankte najaarsprogramma van De Reggehof zijn voorlopig acht voorstellingen opgenomen waarvan de kaartverkoop komende dinsdag 1 september begint. Voor de voorstelling van […]
  • Helligen Hendrik vanavond als piraat ‘in de band’8 mei 2020 Helligen Hendrik vanavond als piraat ‘in de band’ De fans van Helligen Hendrik (Bert Eeftink) en Piratenmuziek kunnen vanavond hun hart ophalen op de Facebookpagina van de notoire mopperaar. Samen met zijn compaan Skoffel-Getje (Paul […]
  • Bierfilmpje Helligen Hendrik bij De Zon gaat viraal1 mei 2020 Bierfilmpje Helligen Hendrik bij De Zon gaat viraal Hij heeft dé oplossing gevonden voor het bestellen- en consumeren van een halve liter Grolsch-bierop het terras: Helligen Hendrik. Een, bij Grand Café De Zon opgenomen, filmpje is […]