Goud voor danspaar Sofie en Joey

Goors succes tijdens de Overijsselse danskampioenschappen in Oldenzaal. Daar viel een aantal dansparen van Reiners in de prijzen. Het mooiste eremetaal was misschien wel voor de tieners Sofie Hofstee en Joey Otte. Zij wisten beslag te leggen op het goud op het onderdeel latin. Zij bereikten naar eigen zeggen als “laatste doel” het hoogste ereschavot in de A-klasse. Joey Otte stopt nu met wedstrijddansen. Sofie gaat door in Tilburg.

Sofie Hofstee

Gerelateerde berichten

  • Vuurwerk afsteken in Goor nog gewoon particulier16 december 2015 Vuurwerk afsteken in Goor nog gewoon particulier Net als in de rest van het deze regio gaan er ook in Goor steeds meer stemmen op om tijdens de jaarwisseling op een plein één grote vuurwerkshow te organiseren. De gemeente heeft zich er […]
  • Schoolfeest komt met jubileum-strandlakens UPDATE: Uitverkocht !3 juni 2020 Schoolfeest komt met jubileum-strandlakens UPDATE: Uitverkocht ! Het 145e School- en Volksfeest gaat vanwege de Coronacrisis dit jaar niet door en om, bijna letterlijk, een doekje voor het bloeden te bieden komt de organisatie nu met de verkoop van […]
  • Wilma Reiners centraal in Portret6 september 2016 Wilma Reiners centraal in Portret In het radio-programma Portret is zondag wederom een Goorse te gast. Wilma Reiners komt in het wekelijkse interviewprogramma van Hofstreek FM verhalen over haar leven. Ze werd 57 jaar […]
  • Vuurwerkverkoop gestart28 december 2018 Vuurwerkverkoop gestart Siddering bij de Goorse jeugd en verstokte vuurwerkliefhebbers. Vanaf vandaag is het weer mogelijk om in 't Haagje vuurwerk aan te schaffen. Bij Profile Reiners  waren ze tot gisteravond […]
  • Wessel Meijer wint Hof van Twente Darts-toernooi3 december 2016 Wessel Meijer wint Hof van Twente Darts-toernooi Wessel Meijer heeft vandaag het Hof van Twente Dartsttoernooi op zijn naam geschreven. Het jonge Goorse talent won in de finale van een andere goorse jongeling, Luuk Bromander. Mark […]