Tweede plek voor vlaggeschip Olympia

Het eerste team van tafeltennisvereniging Olympia heeft de competitie in de 1e klasse A van de afdeling Oost afgesloten met een tweede plek op de ranglijst. In de laatste wedstrijd van deze voorjaarscompetitie werd thuis nipt met 6-4 gewonnen van H.T.T.V. 2 uit Den Ham waardoor het ‘zilver’ een feit is. Voor dit duel stonden beide ploegen op gelijke hoogte. In een zinderend slotduel won Raymond Spenkelink uiteindelijk in de 5e game met 13-11. Volgende week is het feest voor alle Olympianen. Het 50-jarig jubileum wordt dan gevierd met een grootse reunie.

kop_50_jaar

Gerelateerde berichten

  • Doar wordt oaver e schreven…21 mei 2019 Doar wordt oaver e schreven… Voor mijn dagelijkse boodschappen ga ik vaak naar de Emte op de Whee. Lekker dicht bij huis en voor de deur parkeren. Het is er meestal niet mega druk dus kun je mooi opschieten. Ik vind […]
  • Coen van Beek tweede tijdens Hoftalenten (UPDATE)31 december 2017 Coen van Beek tweede tijdens Hoftalenten (UPDATE) Het zestienjarige Goorse zangtalent Coen van Beek is vanavond tweede geworden tijdens Hoftalenten 2017. Hij maakte indruk met een nummer van Justin Bieber Love Yourself. De derde plek ging […]
  • Emos-Hector als enige afgelast19 februari 2017 Emos-Hector als enige afgelast Het duel in de vierde klasse B tussen Emos en sv Hector gaat niet door. Het veld van de club in Enschede blijkt niet goed genoeg om op te spelen. Saillant is wel dat het de enige […]
  • Slee kwijt aan Coornhertstraat3 december 2010 Slee kwijt aan Coornhertstraat Het winterse weer levert niet alleen maar sneeuwpret op. Coen en Nick uit de Coornhertstraat zijn hun slee kwijtgeraakt. Waarschijnlijk is de slee blijven staan aan de rand het bos aan de […]
  • Veel Gorenaren naar bekerfinale11 mei 2009 Veel Gorenaren naar bekerfinale Er gaan enkele honderden Gorenaren naar de bekerfinale in de Rotterdamse Kuip, komende zondag. Een poll op deze site gaf aan dat 40% van de stemmers een kaartje heeft. Vanuit café Buddy's, […]