Vier Goorse lintjes: Kuitert benoemd tot Ridder

Goor is goed bedeeld tijdens de jaarlijkse lintjesregen. De helft van de in totaal acht onderscheidingen werd aan Gorenaren toegekend vanochtend. Goor is ook een Ridder in de Orde van Oranje Nassau rijker. Bonne Machiel Kuitert kreeg daarvoor de versierselen van burgemeester Nauta. Kuitert is grootmeester van de zogenoemde ‘Odd Fellows’ in Nederland en België, waarvan de leden zich proberen te ontwikkelen in vriendschap, liefde en waarheid. De inmiddels gepensioneerde was in zijn werkzame leven bankier bij de ING en bekleedde bestuursfuncties bij diverse zorginstellingen. In Goor is hij belangrijk voor de Heilige Geest-Parochie.

???????????????????????????????‘Ridder’ Bonne Machiel Kuitert

Oud-transportondernemer Rijk Wibbelink werd benoemde tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Han nam onder meer het initiatief tot de oprichting van de stichting Twente helpt Polen. Janneke Kremers kreeg eveneens een lintje. Zij zet zich al jaren in voor het Klompenmuseum en is fanatiek medewerker van Hofstreek TV. Daarvoor was ze ook in de raadszaal aan het filmen toen ze volledig werd verrast door de burgermoeder die haar naar voren riep. Kremers reageerde geëmotioneerd. Leo Olthuis werd ook Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij werd geroemd om zijn vakbondswerk en zijn inzet voor Trimgroep Kariboes en de Lions Club. Als Mantelzorger begeleidt hij ook een Parkinson-patient.

???????????????????????????????vlnr: Ellen Nauta, Rijk Wibbelink, Janneke Kremers, Bonne Kuitert en Leo Olthuis

???????????????????????????????Een volle raadszaal voor de lintjesregen

???????????????????????????????In totaal werden er in de Hof acht onderscheidingen uitgereikt. Ook de Deldenaren Dijkmans, Korvemaker, Rebergen en Westen-Reckman kregen een lintje