Op maat gesneden kavels op Zenkeldamshoek

Ondernemers die zich willen vestigen op industrieterrein Zenkeldamshoek kunnen in overleg zelf bepalen hoeveel ruimte ze willen hebben voor de kavel waarop bedrijfsruimte moet komen. Deze maatregel is genomen om het aantrekkelijker te maken voor bedrijven om zich te vestigen aan de rand van Goor. De Ontwikkelingsmaatschappij Zenkeldamshoek heeft in Bas van ’t Hag en nieuwe verkoopmanager gevonden en onder zijn leiding wordt een nieuwe campagne gestart waarin wordt gemikt op allerlei ondernemingen. Ook zullen op korte termijn alle wegen op Zenkeldamshoek worden geasfalteerd. De maatschappij is in handen van de aandeelhouders gemeente Hof van Twente en de Bank Nederlandse Gemeenten.zenkeldamshoekbord

Gerelateerde berichten

  • Zenkeldamshoek wordt uitgebreid17 september 2020 Zenkeldamshoek wordt uitgebreid Bedrijventerrein Zenkeldamshoek wordt uitgebreid. De zogenoemde Ontwikkelingsmaatschappij Zenkeldamshoek (OMZ) heeft extra gronden aangekocht aan de overkant van de Zomerweg, ten […]
  • Bouwkavels op Roelofsenterrein in de verkoop31 juli 2018 Bouwkavels op Roelofsenterrein in de verkoop Er worden drie grote bouwkavels gerealiseerd op het voormalige Roelofsen-terrein aan de Deldensestraat. Projectontwikkelaar Roosdom-Tijhuis uit Rijssen is gestart met de verkoop van de […]
  • Primeur voor Haafkes: Bouwen met Hololens2 oktober 2016 Primeur voor Haafkes: Bouwen met Hololens Een Nederlandse primeur voor het Goorse bouwbedrijf W.J. Haafkes en Zonen. Samen met softwareontwikkelaar Smart2IT is de gloednieuwe Microsoft HoloLens uit Amerika gehaald. Met deze […]
  • Passend vervoer voor 40-jarige Werner Haafkes18 maart 2016 Passend vervoer voor 40-jarige Werner Haafkes Werner Haafkes is vandaag 40 jaar geworden en dat is niet onopgemerkt voorbij gegaan. De nieuwbakken voorzitter van de Goorse hockeyclub en ondernemer, verwierf met zijn aannemersbedrijf […]
  • Zenkeldamshoek blijft groeien2 maart 2018 Zenkeldamshoek blijft groeien Het gaat goed met bedrijventerrein Zenkeldamshoek. In de eerste maanden van dit jaar zijn inmiddels al zes verkoopcontracten getekend voor het bedrijventerrein in Goor. De betreffende […]