Sarah vandaag voor Ellen Janssen

Ellen Janssen treedt vandaag ook toe tot de club van vijftigers. De Goorse zag haar tuin verrijkt met poppen, spandoeken en allerhande prullaria ter ere van deze mijlpaal. Vanavond wordt het feest groots gevierd met familie, vrienden en bekenden, die haar via deze weg alvast van harte feliciteren en een fijne dag toewensen.

jb_Ellen Janssen 50

Gerelateerde berichten

  • Thea Krouwel ziet vandaag ook Sarah7 mei 2014 Thea Krouwel ziet vandaag ook Sarah Thea Krouwel treedt ook toe tot de club van vijftigers. De familie en vrienden willen "onze Thea" alvast van harte feliciteren en een fijne dag toewensen, ze zien erg uit naar het grote […]
  • Irene de Lat ziet vandaag ook Sarah27 april 2013 Irene de Lat ziet vandaag ook Sarah Partytime voor Irene de Lat, ze verruilt vandaag de vier voor de vijf en treedt daarmee toe tot de club van vijftigers. Namens de familie en vrienden, die voor Irene zeker op meer […]
  • Sarah voor Anja van den Heuvel26 februari 2013 Sarah voor Anja van den Heuvel Vandaag treedt Anja toe tot de vijftigers, de vrienden en familie heten haar van harte welkom bij de club. Via deze weg willen ze de geboren Brabantse van harte feliciteren en een fijne […]
  • Ineke Leusink ook bij club van vijftig13 augustus 2014 Ineke Leusink ook bij club van vijftig Bezig "bijtje" Ineke Leusink treedt vandaag ook toe tot de club van 50, getuige ook de levensgrote Sarah naast haar huis en raambedekkende spandoeken. Vandaag laat ze de bloemen even voor […]
  • Abraham voor Dinand Klein Horsman9 augustus 2015 Abraham voor Dinand Klein Horsman De vlag kan uit voor Dinand Klein Horsman, hij treedt vandaag toe tot de club van vijftig. Gisteravond kwamen de feestgangers massaal naar De Bruijnstraat met allerhande prullaria om de […]