Reggehof-Festival toont Goorse diversiteit

Het Reggehof-Festival bood gisteravond een mooie inkijk in de muzikale diversiteit van de gebruikers van het verenigings- en evenementencentrum. Er waren de hele avond door optredens in de grote zaal van het theater en de raadszaal van het gemeentehuis. De ‘klassieke’ Goorse koren toonden hun kunnen evenals de moderne popkoren als Top.NL en Too Crazy. Steeds in een andere setting en met andere begeleiding van muzikanten van Apollo en KNA. Het was druk door het grote aantal optredenden. “Iets meer publiek had wel gemogen, vind ik.” zei Reggehof-directeur Ruut te Velthuis. 

Reggehoffest2

Hij gaf aan alle deelnemers in het kader van 20 jaar Reggehof een Goody Bag met daarin onder meer een jubileummok en de nieuwe theaterbrochure. Het eerste exemplaar was voor Apollo-dirigent Carl Wittrock. Apollo, Onze Stem en soliste Astrid Krause maakten indruk met een prachtige uitvoering van Habanera uit Carmen. Hoogtepunt was de gezamenlijke uitvoering van alle deelnemers van het stuk ‘Van Oranje’. Dat werd in het kader van de landelijke viering van 200 jaar Koninkrijk gemaakt door de Goorse Maestro met tekstuele hulp van Paul Schabbink. Nadien zorgde de Millenium Showband in de foyer voor de stemming.

Gerelateerde berichten