Reggehof-Festival toont Goorse diversiteit

Het Reggehof-Festival bood gisteravond een mooie inkijk in de muzikale diversiteit van de gebruikers van het verenigings- en evenementencentrum. Er waren de hele avond door optredens in de grote zaal van het theater en de raadszaal van het gemeentehuis. De ‘klassieke’ Goorse koren toonden hun kunnen evenals de moderne popkoren als Top.NL en Too Crazy. Steeds in een andere setting en met andere begeleiding van muzikanten van Apollo en KNA. Het was druk door het grote aantal optredenden. “Iets meer publiek had wel gemogen, vind ik.” zei Reggehof-directeur Ruut te Velthuis. 

Reggehoffest2

Hij gaf aan alle deelnemers in het kader van 20 jaar Reggehof een Goody Bag met daarin onder meer een jubileummok en de nieuwe theaterbrochure. Het eerste exemplaar was voor Apollo-dirigent Carl Wittrock. Apollo, Onze Stem en soliste Astrid Krause maakten indruk met een prachtige uitvoering van Habanera uit Carmen. Hoogtepunt was de gezamenlijke uitvoering van alle deelnemers van het stuk ‘Van Oranje’. Dat werd in het kader van de landelijke viering van 200 jaar Koninkrijk gemaakt door de Goorse Maestro met tekstuele hulp van Paul Schabbink. Nadien zorgde de Millenium Showband in de foyer voor de stemming.

Gerelateerde berichten

  • Karin Bloemen, Ali B. en Johan Derksen blikvangers in nieuw Reggehof-programma18 april 2016 Karin Bloemen, Ali B. en Johan Derksen blikvangers in nieuw Reggehof-programma Cabaretière Nathalie Baartman kwam vanavond om kwart voor negen met de nieuwe theaterbrochures van De Reggehof per fiets de foyer van het theater in rijden en zong in een volle foyer een […]
  • Reggestad Muzikanten, KNA, Jan Smit en Beatline1 april 2016 Reggestad Muzikanten, KNA, Jan Smit en Beatline Veel plaatselijk talent dit weekeinde op de lokale planken. Er is vanavond allereerst een 1 aprilfeestje voor de jeugd van 't Gijmink met de DJ's Dennis en Sem. Morgenavond staan de […]
  • Reggehof roept op om tickets te bewaren20 april 2020 Reggehof roept op om tickets te bewaren De Reggehof roept bezoekers op om reeds gekochte tickets voor voorstellingen in het Goorse theater te bewaren en later te benutten als de theaters weer open morgen na de Corona-crisis. De […]
  • Apollo luidt nieuwe jaar in met Ditis Gôôrus2 januari 2015 Apollo luidt nieuwe jaar in met Ditis Gôôrus Het eerste optreden in 2015 op het grote podium van theater De Reggehof is komende zondag als Apollo het nieuwe jaar inluidt met het traditionele nieuwjaarsconcert op de eerste zondag in […]
  • Tegenwind, Premium, KNA en filmfestival28 oktober 2016 Tegenwind, Premium, KNA en filmfestival En weer een volle activiteitenagenda met allereerst een wel hele actuele titel van de voorstelling die Lenette van Dongen vanavond geeft in De Reggehof. De cabaretière brengt haar […]