Le Coq derde in aspergecontest

De aspergesalade van de Goorse poelier Le Coq heeft brons gekregen tijdens de verkiezing van de Twente Asperge Wijn-Ham-Bier-Salade 2015 op het ROC van Twente in Almelo. Een proefpanel van maitre sommeliers, chefkoks en overige deskundige proevers vond de aspergesalade van groentehal Oosterik uit Tubbergen de beste. Het zilver was voor leerlingen van het ROC. De prijs werd namens Le Coq in ontvangst genomen door Johanna Zendman en Josefien Oolbrink.

Lecoqprijs

Gerelateerde berichten

  • Le Coq in de prijzen tijdens Wild Tour3 november 2017 Le Coq in de prijzen tijdens Wild Tour De Poeliers van het Goorse Le Coq zijn in de prijzen gevallen tijdens de prestigieuze Wild Tour Twente. Met de zelfgemaakte ree-paté werd een tweede prijs behaald terwijl er een derde plek […]
  • Twee Goorse winkels gaan sluiten19 januari 2019 Twee Goorse winkels gaan sluiten Het wordt weer een stukje leger in het Goorse stadshart. Na vandaag is het gedaan met de DA Drogist. Het is de laatste dag dat de drogisterij en parfumerie geopend is. Uitbater van Zwol […]
  • Prijzen voor Goorse winkeliers14 november 2014 Prijzen voor Goorse winkeliers Le Coq is in de prijzen gevallen tijdens het zogenoemde Twente Wild On Tour. Dat is een contest voor wildgerechten- en specialiteiten. De hazenpeper die werd ingestuurd door de Goorse […]
  • Sushiwinkel in voormalig Le Coq-pand4 april 2019 Sushiwinkel in voormalig Le Coq-pand Er komt een Sushi-afhaalwinkel in het pand waar tot voor kort poelier Le Coq was gevestigd. De nieuwe winkel met de populaire oosterse hapjes komt er initiatief van Gorenaar Nimon Zhou en […]
  • Goody Bag-actie Goor Collectief schot in de roos8 oktober 2016 Goody Bag-actie Goor Collectief schot in de roos Opvallende drukte en een gezellige sfeer in het Goorse stadshart deze middag. Daar bleken de Goody Bag-actie en de modeshows aan te slaan bij het winkelende publiek. Zo'n 200 oranje tassen […]