Broers Leussink 2e van Nederland in ondernemerswedstrijd

Niek en Tijn Leussink zijn tweede geworden in de strijd om de zogenoemde ZO2Z Award. Dat is de prijs voor de beste supermarktondernemer van Nederland. De broers bestieren de Jumbo supermarkt in Goor en hebben ook filialen in Haaksbergen, Hengelo en Aalten. Ze waren al voor de derde opeenvolgende keer provinciewinnaar in de competitie om de ZO2Z Award en drongen voor het eerst toe tot de finale. De mannen van De Spar University werd de algehele winnaar. Met name de introductie van ‘Ons Noaberschap’ werd door de jury geroemd. Het concept waarbij lokale partners waar in de supermarkt verkopen blijkt goed aan te slaan. De ZO²Z Award is een initiatief van het Vakcentrum, de brancheorganisatie voor de zelfstandige levensmiddelendetaillist.

NiekenTijnLeussink

Gerelateerde berichten

  • Jumbo eerste Goorse supermarkt met ‘Pick up-point’1 februari 2018 Jumbo eerste Goorse supermarkt met ‘Pick up-point’ Jumbo Leussink aan de van Kollaan is de eerste Goorse supermarkt met een zogenoemd Pick up-point. Daar kunnen online bestelde boodschappen of in de winkel gescande artikelen worden […]
  • Broers Leussink beste supermarktondernemers van Overijssel9 maart 2015 Broers Leussink beste supermarktondernemers van Overijssel De broers Leussink van de Goorse Jumbo-supermarkt zijn voor de derde achtereenvolgende keer benoemd tot Overijssels kampioen in hun vakgebied. Niek en Tijn Leussink wonnen de zogenoemde […]
  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • winkeldiefstallen en poging tot inbraak15 maart 2018 winkeldiefstallen en poging tot inbraak Er zijn in afgelopen week weer dieven en inbrekers op pad geweest in het Goorse. De politie maakte bekend dat er aangifte is gedaan van een poging tot inbraak in een woning aan de […]
  • Gratis Fairtradeproducten voor ‘eerlijke’ klanten30 oktober 2017 Gratis Fairtradeproducten voor ‘eerlijke’ klanten De landelijke Fairtradeweek is inmiddels gaande en dat is voor de kernteamleden van de lokale divisie van de voorvechters voor 'eerlijke' producten om zich deze week nadrukkelijk te laten […]