Goorse biljartveteranen Twents kampioen

De biljarters van Trekpleister zijn vandaag Twents kampioen geworden. Na de titel in de zogenoemde A-poule werden vorige week in de halve finale al de Twente Senioren uit Enschede verslagen. Vandaag was de finale tegen het Oldenzaalse Michorius. Het werd een bloedstollend spannende wedstrijd waarin Gerard Waanders en Harry Lammertink verloren en Herman ten Donkelaar en Frans Tusveld wisten te winnen. Laatstgenoemde speelde de laatste partij en won met 10-5 waardoor de eindstand werd bepaald op 32-30 in het voordeel van de Goorse veteranen die daarmee de kroon zetten op een lang seizoen van maar liefst 28 wedstrijden.

Trekpleisterkampioen1vlnr: Herman ten Donkelaar, Harry Lammertink, Gerard Waanders en Frans Tusveld

Gerelateerde berichten

  • Veteranen Trekpleister regionaal kampioen17 april 2015 Veteranen Trekpleister regionaal kampioen De biljarters van de Trekpleister 2 zijn met overmacht kampioen geworden in de zogenoemde poule A van de regio Twente. Het kwartet herbergt gerenommeerde namen als Frans Tusveld en Gerard […]
  • Iedereen tot winst bij de Trekpleister22 oktober 2015 Iedereen tot winst bij de Trekpleister Een bijzondere prestatie van de senioren-biljarters van De Trekpleister deze week. De drie teams wisten in de zogenoemde A-poule alledrie te winnen en dat ook nog in de maximale score voor […]
  • Biljarters Trekpleister algeheel Twents kampioen2 mei 2018 Biljarters Trekpleister algeheel Twents kampioen De biljarters van De Trekpleister 2 hebben het algeheel Twents biljartkampioenschap voor senioren behaald. In de finale in het eigen thuishonk aan het Reggelaantje naast De Reggehof, werd […]
  • Biljarters Trekpleister beste van de regio19 april 2016 Biljarters Trekpleister beste van de regio Groot feest bij De Trekpleister. De biljarters van de Goorse vereniging hebben tot ieders verrassing de titel opgeÃĢist in de regio Twente. De titel bij het senioren ging na een […]
  • Waanders pakt derde driebandentitel12 januari 2015 Waanders pakt derde driebandentitel De Goorse biljarters maakten de dienst uit tijdens het persoonlijk regionaal kampioenschap driebanden van biljartbond LoGo. In het Gelderse Exel was Gerard Waanders van biljartvereniging […]