Poging tot inbraak op industrieterrein

politielogoOpnieuw hebben dieven huisgehouden op het Goorse industrieterrein Zenkeldam. Bij een bedrijf aan de Spechthorstweg is vannacht om 03.40 uur gepoogd om in te breken. De politie rukte snel uit en kwam op locatie tot de ontdekking dat de inbrekers grof geweld hadden gebruikt om de deur te forceren. Tevergeefs, want de inbrekers zijn niet tot het bedrijf binnengedrongen. De politie wil niet zeggen om welk bedrijf het gaat. Duidelijk is wel dat er aangifte is gedaan.

Gerelateerde berichten

  • Als sneeuw voor de zon(nepanelen)11 april 2012 Als sneeuw voor de zon(nepanelen) Diverse Gorenaren hebben voor niets een aanvraag ingediend om in aanmerking te komen voor subsidie voor zonnepanelen. Het budget van 6 ton dat vrij is gemaakt door de gemeente Hof van […]
  • Oortman weg bij Heilige Geest-parochie, Jurgen Jansen komt5 juli 2020 Oortman weg bij Heilige Geest-parochie, Jurgen Jansen komt Marc Oortman vertrekt na zeven jaar als leidende pastoor bij de Heilige Geest-parochie waar ook de Goorse Petrus en Pauluskerk onder valt. Hij is door kardinaal Eijk benoemd tot pastoor […]
  • “Goor schuift op naar rechts, PVV de grootste”15 maart 2017 “Goor schuift op naar rechts, PVV de grootste” Ook u mag vandaag naar de stembus. En als ons Twentse Haagje maatgevend is voor de rest van het land wordt de PVV toch de grootste partij van Nederland. Geert Wilders kreeg dertig procent […]
  • Toen de villa’s er nog niet stonden18 september 2014 Toen de villa’s er nog niet stonden Ook op de nieuwe site duiken we geregeld in de koffer met oude foto's. Vandaag een prachtige prent van Erna Aalbers. Haar opa en oma zijn druk aan het werk op het land aan de […]
  • Eigen-Wijs viert 50-jarig jubileum met voorstelling8 februari 2017 Eigen-Wijs viert 50-jarig jubileum met voorstelling Jongerenkoor Eigen-Wijs bestaat dit jaar 50 jaar en dat wordt gevierd met een speciale voorstelling 'You're the Voice' in de Reggehof. De voorstelling bestaat naast liederen ook uit […]