Elastiekjes aan fietsen op station (UPDATE)

De reiziger die zijn fiets parkeerde of ophaalde bij het bus- en treinstation in Goor zal het waarschijnlijk niet zijn ontgaan. Aan bijna elke fiets hing een elastiekje. Remco Vos mailde de redactie met de vraag wat hier achter zou kunnen zitten. Ook wij hebben werkelijk geen idee maar zijn uiteraard ook erg benieuwd. Lezers die dit soort acties bekend voorkomen of degene die verantwoordelijk is voor het behangen van de fietsen wordt daarom vriendelijk verzocht om uitleg te geven. Mailen kan naar redactie@nullgoorsnieuws.nl. UPDATE: (zie lees meer)

FietsenelastiekjesstationUPDATE:

Het antwoord kwam vrij snel na plaatsing van dit bericht. Mails van Birte Eelderink en Daan Zweers bieden duidelijkheid. Zij melden dat de elastiekjes met daaraan een flyer met de agenda van discotheek Dieka van de Kruusweg aan elke fiets op het station wordt gehangen. Onderaan de flyer zit een strookje dat kan worden ingeleverd in ruil voor een drietal gratis munten. De kans is dus groot dat notoire Dieka-gangers alle flyers en met name de strookjes van de elastiekjes trekken en verzamelen voor veel gratis drank. Alleen gaat die vlieger niet op want er kan maar één strookje per persoon worden ingeleverd.

 

Gerelateerde berichten

  • Fietsenstalling op station wordt fors uitgebreid17 september 2015 Fietsenstalling op station wordt fors uitgebreid De fietsenstalling naast het treinstation in Goor wordt op korte termijn een stuk groter. Het is de bedoeling dat er straks 268 fietsen meer kunnen worden geparkeerd naast de 560 die nu […]
  • Nieuwe fietsenstallingen station klaar voor gebruik2 februari 2017 Nieuwe fietsenstallingen station klaar voor gebruik De nieuwe fietsenstallingen voor het Goorse treinstation zijn klaar voor gebruik. Spoorbeheerder Prorail heeft de fietsenstallingen voorzien van extra fietsberg-ruimte boven de stallingen […]
  • Goorse reiziger merkt weinig van OV-staking26 juni 2018 Goorse reiziger merkt weinig van OV-staking De staking in het openbaar vervoer morgen heeft weinig gevolgen voor de reizigers van en naar Goor. De treinen van Goor naar Zutphen en Hengelo en Oldenzaal zullen gewoone volgens de […]
  • Gratis met het openbaar vervoer in november2 november 2018 Gratis met het openbaar vervoer in november Mensen die de komende maand met het openbaar willen reizen van en naar Goor kunnen met een gekocht ticket of abonnement gratis iemand mee laten reizen. De actie voor bus- en treinreizigers […]
  • 35 ‘fietswrakken’ worden verwijderd bij het station9 oktober 2019 35 ‘fietswrakken’ worden verwijderd bij het station De politie Hof van Twente gaat binnenkort samen BOA's van de gemeente Hof van Twente 35 zogenoemde 'fietswrakken' verwijderen bij het station in Goor. Dit zijn oude fietsen die er vaak al […]