Elastiekjes aan fietsen op station (UPDATE)

De reiziger die zijn fiets parkeerde of ophaalde bij het bus- en treinstation in Goor zal het waarschijnlijk niet zijn ontgaan. Aan bijna elke fiets hing een elastiekje. Remco Vos mailde de redactie met de vraag wat hier achter zou kunnen zitten. Ook wij hebben werkelijk geen idee maar zijn uiteraard ook erg benieuwd. Lezers die dit soort acties bekend voorkomen of degene die verantwoordelijk is voor het behangen van de fietsen wordt daarom vriendelijk verzocht om uitleg te geven. Mailen kan naar redactie@nullgoorsnieuws.nl. UPDATE: (zie lees meer)

FietsenelastiekjesstationUPDATE:

Het antwoord kwam vrij snel na plaatsing van dit bericht. Mails van Birte Eelderink en Daan Zweers bieden duidelijkheid. Zij melden dat de elastiekjes met daaraan een flyer met de agenda van discotheek Dieka van de Kruusweg aan elke fiets op het station wordt gehangen. Onderaan de flyer zit een strookje dat kan worden ingeleverd in ruil voor een drietal gratis munten. De kans is dus groot dat notoire Dieka-gangers alle flyers en met name de strookjes van de elastiekjes trekken en verzamelen voor veel gratis drank. Alleen gaat die vlieger niet op want er kan maar één strookje per persoon worden ingeleverd.

 

Gerelateerde berichten

  • SP en D66 hekelen versobering openbaar vervoer13 september 2021 SP en D66 hekelen versobering openbaar vervoer De fracties van SP en D66 vinden het onbestaanbaar dat er wordt gesneden in het aantal bus- en treindiensten in de regio. Door de coronapandemie wordt er minder gebruik gemaakt van een […]
  • Geen fiets-kijkdag door Corona23 oktober 2020 Geen fiets-kijkdag door Corona Er worden jaarlijks relatief veel fietsen gestolen vanuit de stalling bij het station in Goor en wie dat overkomt kan naast een aangifte bij de politie, ook bij de gemeente een digitaal […]
  • 46 fietsen geruimd bij station Goor25 oktober 2019 46 fietsen geruimd bij station Goor De politie Hof van Twente heeft vandaag samen met de gemeente maar liefst 46 fietsen geruimd bij de stallingen bij het station in Goor. De tweewielers werden twee weken geleden al […]
  • 35 ‘fietswrakken’ worden verwijderd bij het station9 oktober 2019 35 ‘fietswrakken’ worden verwijderd bij het station De politie Hof van Twente gaat binnenkort samen BOA's van de gemeente Hof van Twente 35 zogenoemde 'fietswrakken' verwijderen bij het station in Goor. Dit zijn oude fietsen die er vaak al […]
  • Gratis met het openbaar vervoer in november2 november 2018 Gratis met het openbaar vervoer in november Mensen die de komende maand met het openbaar willen reizen van en naar Goor kunnen met een gekocht ticket of abonnement gratis iemand mee laten reizen. De actie voor bus- en treinreizigers […]