KNVB-toernooi voor 45-plussers bij GFC

De KNVB organiseert ook dit seizoen toernooien speciaal voor 45+’ers. Zowel leden al niet-leden kunnen meedoen. De eerste voorrondes starten op vrijdag 22 mei en GFC is één van de verenigingen waar het toernooi plaatsvindt. Via deze voorrondes kunnen teams zich plaatsen voor een van de zes districtsfinales. De winnaars hiervan strijden op zaterdag 11 juni op het KNVB-sportcomplex in Zeist om het Nederlands kampioenschap. De inschrijving voor de 45+-toernooien is gestart. Bij GFC is een inschrijfformulier verkrijgbaar. Online inschrijven is ook mogelijk via de website.

45+gfcDe 45-plussers van GFC

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Bekerprogramma Goorse clubs bekend30 juli 2019 Bekerprogramma Goorse clubs bekend De KNVB heeft het programma voor de poulefase van het regionale bekertoernooi bekend gemaakt. Dat begint voor de Goorse clubs begin september. Hector trapt op zondag 1 september thuis af […]
  • Twenthe-Centrum 2-1, Rood Zwart-Hector 1-3, Emos-GFC 1-114 februari 2016 Twenthe-Centrum 2-1, Rood Zwart-Hector 1-3, Emos-GFC 1-1 De eindstanden van de Goorse voetbalclubs in de vierde klasse B: 14.00 uur: vv Twenthe - FC Het Centrum 2-1 (Doelpunten Twenthe: Mark Nijland en Jasper Groothuis) 14.00 uur: Emos - […]
  • Goorse clubs in de race voor Tukker Cup31 juli 2017 Goorse clubs in de race voor Tukker Cup Naast het bekertoernooi en de competitie ligt voor de eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs nog een uitdaging: de strijd om de Tukker Cup. Dat is een toernooi met 32 ploegen uit […]
  • GFC heeft geen kind aan Barbaros6 april 2015 GFC heeft geen kind aan Barbaros GFC blijft prima zaken doen in de subtop van de vierde klasse B. Vandaag werd met speels gemak Barbaros aan de zegekar gebonden. In Hengelo werd het 1-4 voor de rood-zwarten. Lex Ditzel […]