Kleuterkerk in Petrus en Paulus

De Kleuterkerk in de Petrus en Pauluskerk van aankomende zondag 10 mei staat in het teken van het verhaal over Petrus en de rest van Jezus’ vrienden. Hoe moeten ze verder nu Jezus weg is. Petrus zegt: “Dat heeft Hij toch verteld?”. Het hele verhaal wordt zondag tussen 9.15 uur en 10.00 uur verteld in de parochiezaal van de kerk aan de Hengevelderstraat. De kleuterkerk is een laagdrempelige manier voor kinderen tussen 3 en 7 jaar om kennis te maken met de kerk en bijbelse verhalen. Er wordt gezongen, gekleurd en gedanst. 

kleuterkerk

Gerelateerde berichten

  • Kleuterkerk met de Ark van Noach7 september 2015 Kleuterkerk met de Ark van Noach In de Petrus en Pauluskerk wordt zondag weer een editie van de Kleuterkerk georganiseerd. Van 9.15 uur tot 10.00 uur wordt er in de parochiezaal een verhaal verteld, voor kinderen tussen […]
  • Kleuterkerk in parochiezaal5 november 2015 Kleuterkerk in parochiezaal De Kleuterkerk is komende zondag weer geopend voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar. In het bijbelverhaal van deze maand krijgt Maria goed nieuws, maar zij begrijpt het niet. Kinderen kunnen […]
  • Tweede editie Kleuterkerk11 februari 2016 Tweede editie Kleuterkerk Kinderen tussen de 3 en 7 jaar zijn komende zondag weer welkom in de parochiezaal van de Petrus en Pauluskerk aan de Hengevelderstraat. Er wordt ook gekleurd, gezongen en de kinderen […]
  • Kleuterkerk verhaalt deze zondag in parochiezaal11 juni 2015 Kleuterkerk verhaalt deze zondag in parochiezaal In de Petrus en Pauluskerk aan de Hengevelderstraat wordt deze zondag 14 juni wederom een editie van de Kleuterkerk georganiseerd. Van 9.15 uur tot 10.00 uur wordt er in de parochiezaal […]
  • Kleuterkerk in het teken van het kerstfeest9 december 2015 Kleuterkerk in het teken van het kerstfeest De laatste Kleuterkerk van het jaar staat natuurlijk in het teken van kerst. Komende zondag  vieren de jonge kinderen in de Petrus en Paulus kerk het eindfeest van het jaar. Zo wordt er […]