Cliff Kloots derde ondanks valpartij

De Goorse wegracer Cliff Kloots is dit weekeinde ondanks een harde crash derde geworden tijdens de wegraces in Hengelo Gelderland. In de eerste race vloog de 21-jarige Gorenaar uit de bocht en leek het erop dat hij niet verder kon. Kloots kampte met veel pijn aan zijn pols en knie. Toch kwam hij zondag met zijn Yamaha R6 aan de start van de tweede race in de 600cc-klasse van het International Road Racing Championship en verbeet de pijn. Op karakter en talent reed hij de snelste rondetijd en werd hij uiteindelijk derde en mocht hij alsnog naar het ereschavot.
cliffklootszolder

Gerelateerde berichten

  • Kloots vierde in eerste wegrace van het seizoen14 april 2018 Kloots vierde in eerste wegrace van het seizoen Cliff Kloots is vandaag vierde geworden tijdens de eerste race in de strijd om het Nederland kampioenschap Supercup 1000. De Goorse wegracer deed op het TT-circuit van Assen lang mee om de […]
  • Wegracer Cliff Kloots wint eerste NK-wedstrijd4 april 2015 Wegracer Cliff Kloots wint eerste NK-wedstrijd Een fantastische start van motorcoureur Cliff Kloots in de strijd om het Nederlands Kampioenschap Supercup 600. De Goorse wegracer won vandaag de openingswedstrijd op het circuit van Assen […]
  • Kloots derde in Assen4 juni 2017 Kloots derde in Assen De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is derde geworden in de derde wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap Supercup 1000. Op het circuit in Assen prolongeerde de wegracer op prima wijze […]
  • Kloots snelt naar dubbele winst in Dijon28 juli 2018 Kloots snelt naar dubbele winst in Dijon Het waren twee fantastische dagen voor de Goorse motorcoureur Cliff Kloots. De Goorse snelheidsduivel pakte gisteren én eergisteren de winst op het circuit van het Franse Dijon in de races […]
  • Kloots boekt eerste zege in NK Supercup100018 juli 2016 Kloots boekt eerste zege in NK Supercup1000 Cliff Kloots heeft gistermiddag op het TT Circuit in Assen zijn eerste SuperCup1000-zege behaald. De Goorse coureur kwam na twaalf ronden als derde over de finish maar won wel omdat de […]