Levendige konijnentuin…

De natuur bloeit op. En dus halen ook de fotografen hun hart weer op tijdens deze periode. Zeker na ons verzoek vorige week. Zo ook Cynthia van Keimpema die aan de Markeloseweg de prille beginfase van een kwartet konijntjes op de kiek zette en ook in de tuin een levendig flora vereeuwigde. Meer mooie lentekiekjes ? Mail naar redactie@nullgoorsnieuws.nl.

Konijnenmarkeloseweg

 

Gerelateerde berichten

  • Nog even nagenieten…19 april 2022 Nog even nagenieten… Het was zonovergoten, oergezellig en muzikaal top al was het bier aan het begin van de avond bijna overal op. Het Goorse Bigbandfestival was voor de vele bezoekers een heerlijke middagje […]
  • Trienen exposeert heldinnen in de Kerkstraat17 april 2022 Trienen exposeert heldinnen in de Kerkstraat Tijdens het Bigbandfestival is er morgen ook een uitgebreide expositie te bezoeken van de Goorse fotografe Barbara Trienen. Zij heeft vrouwelijke helden in beeld gebracht. "De superhelden […]
  • Dubbele regenboog door Saharastof…14 april 2022 Dubbele regenboog door Saharastof… Weerman en fotograaf Eric Effing stuurde vanaf 't Heeckeren een tweetal foto's van een opmerkelijk natuurfenomeen waarmee Goor gisteravond te maken kreeg: "Rond kwart over acht trokken na […]
  • Jos Kolman wint fotowedstrijd Hof van Twente30 december 2021 Jos Kolman wint fotowedstrijd Hof van Twente Jos Kolman is overall winnaar geworden van de fotowedstrijd die door de gemeente Hof van Twente is uitgeschreven. Hij maakte een foto van het Goorse haventerrein vanaf de overzijde van […]
  • Nagenieten van een prachtige intocht…20 november 2021 Nagenieten van een prachtige intocht… Pakjesavond komt rasse schreden dichterbij en het is alweer bijna een week geleden dat Sinterklaas en zijn Pieten na een prachtig waterspektakel, voet aan wal zetten in de Goorse haven. […]