Aanmelden voor proeflessen Apollo nog deze week

Er kan alleen deze week nog worden ingeschreven voor de gratis introductielessen van Apollo. Onder het motto “Ontdek je talent … Apollo is op zoek naar jou!” kunnen kinderen vanaf 7  jaar vrijblijvend kennis maken met muziek. Daarnaast is het een vervolg op de muziekcarrousel, die een groot aantal basisschoolkinderen hebben kunnen volgen op school. De vijf proeflessen in de periode van 11 mei t/m 22 juni worden afgesloten met een slotconcert voor familie, buren, vriendjes en vriendinnetjes. Inschrijven kan nog tot en met komende vrijdag, 8 mei. Aanmelden kan via www.apollogoor.nl/ontdekjetalent of info@nullapollogoor.nl.

apollojeugd

Gerelateerde berichten

  • 31 augustus 2016 Proeflesmaand bij muziekschool De muziekschool houdt in de maand september een zogenoemde proeflesmaand om nieuwe Goorse talenten te laten 'ruiken' aan het muzikale leven en diverse instrumenten te proberen. Er kan […]
  • Apollo werkt succesvol aan nieuwe aanwas2 juli 2016 Apollo werkt succesvol aan nieuwe aanwas De Goorse muziektrots Apollo is diepgeworteld in de samenleving en wil dat blijven. Dus is het zaak om hard te werken aan voldoende aanwas. "Maar dat gaat goed" zegt voorzitter Ruben van […]
  • Verstandelijk gehandicapten in actie bij Apollo16 februari 2016 Verstandelijk gehandicapten in actie bij Apollo Het was een bijzondere repetitie maandagavond voor het harmonie-orkest van Apollo in de grote zaal van De Reggehof. De muzikanten kregen voor de gelegenheid de hulp van de cliënten van DAC […]
  • Bigband Festival in Amerikaanse stijl15 maart 2015 Bigband Festival in Amerikaanse stijl Het Bigband Festival, op Tweede Paasdag in het Goorse centrum, zal dit jaar in Amerikaanse stijl worden gehouden. Er zijn naast de verschillende orkesten diverse acts die de sfeer van de […]
  • Nieuw digitaal thuis Apollo19 januari 2015 Nieuw digitaal thuis Apollo Op de dag dat de Goorse muziektrots Apollo precies 95 jaar en 7 maanden bestaat is de nieuwe website gelanceerd. Het nieuwe digitale thuis van de Goorse muziekvereniging heeft een […]