Mei sportmaand op ’t Doesgoor

De woensdagen in de maand mei staan op Sportpark ’t Doesgoor in het teken van sportieve activiteiten. De aftrap van de sportieve episode is vanmiddag om 15.00 uur. Dan zal onder meer volleybalvereniging Dynamiek clinics verzorgen en kun je ook voetballen en korfballen. Een week later is er een bootcamp, De maand wordt op 27 mei afgesloten met een heuse conditietest. Er is tevens drinken en fruit aanwezig om de inspanningen van de telgen te belonen. Kosten voor een sportieve middag bedragen €1.

superheldendagdoesgoor

Gerelateerde berichten

  • Camera RTV Oost zorgt voor commotie op De Whee16 februari 2017 Camera RTV Oost zorgt voor commotie op De Whee Dat de buurtpreventie-apps werken is gisteravond maar weer eens duidelijk geworden. Het netwerk van het medium waarop via WhatsApp wordt gewaarschuwd voor onraad in de Goorse wijken, werd […]
  • Salut start met Jongeren Vriendenkring30 augustus 2020 Salut start met Jongeren Vriendenkring Welzijnsorganisatie Salut wil het aangaan van vriendschappen stimuleren door het opstarten van de zogenoemde 'Jongeren Vriendenkring'. Dat is een groep van vijf jongeren die één keer per […]
  • welkom bie de club11 juni 2009 welkom bie de club Wilma Van Harte met je verjaardag en nog vele jaren in goede gezonheid. ook namens Diane
  • alt13 mei 2013 Auto frontaal tegen boom Bij een aanrijding tussen twee auto's op de kruising van Wheeweg en Wheedwarsweg is een auto frontaal tegen een boom tot stiltstand gekomen. De bestuurster van de grijze Citroën had geen […]
  • TV de Mossendam 2 terug in 2e klasse30 mei 2010 TV de Mossendam 2 terug in 2e klasse Het tweede herenteam van TV de Mossendam is na een jaar weer terug in de tweede klasse. Na een verblijf van een jaar in de derde klasse promoveerde het tennisteam gisteren dankzij een 5-0 […]