Daniëlle en Peter in het huwelijksbootje

Daniëlle en Peter Scholten hebben gisteren het ja-woord aan elkaar gegeven. Dat gebeurde om 13.00 uur in het gemeentehuis in Goor. Na afloop was er een knallend feest bij de Poppe in Markelo. Het gelukkige bruidspaar poseerde ook nog even voor een foto…

p1060310

Gerelateerde berichten

  • Clash Twenthe – Hector weer op de rol20 juni 2011 Clash Twenthe – Hector weer op de rol Het komende voetbaljaar kan de Goorse voetballiefhebber de vingers weer aflikken bij de derby tussen Hector en vv Twenthe. Beide ploegen zijn ingedeeld in de derde klasse A. Hector […]
  • Oorbellen gevonden…10 mei 2010 Oorbellen gevonden… Dini ten Zende heeft op 2e Paasdag tijdens het Bigband Festival een stel oorbellen gevonden in een zakje van Sim Design. Ze is nog niet in de gelegenheid geweest om dit te laten weten, […]
  • Alleen GFC en Hector in actie11 mei 2019 Alleen GFC en Hector in actie Wie morgenmiddag in Goor een potje voetbal wil kijken moet naar 't Doesgoor want daar komt Hector in actie tegen De Gazelle. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde zich vorige week […]
  • Fietsmand gevonden Weversplein31 januari 2015 Fietsmand gevonden Weversplein Martijn heeft een rieten fietsmand gevonden op de parkeerplaats tussen het station en het Weversplein. Voor verdere informatie is Martijn bereikbaar op telefoonnummer 06-30721505.
  • Gemeente roept op tot deelname fietsonderzoek14 september 2017 Gemeente roept op tot deelname fietsonderzoek Komende maandag (18 september) gaat de Nationale Fiets Telweek van start en wethouder Harry Scholten van de gemeente Hof van Twente (foto) hoopt dat ook de inwoners van Goor en de overige […]