Seniorenmiddag nieuw op ‘Schoolfeestwoensdag’

Het School-en Volksfeest wordt deze editie uitgebreid met een extra middag op de woensdag voordat het spektakel in de tent traditioneel losbarst. Speciaal voor Gorenaren vanaf 65 jaar is de seniorenmiddag in het leven geroepen. Een mooie toevoeging op de succesvolle Seniorentocht die eerder deze week met een recordaantal aan senioren werd gehouden. Ook partners die de pensioengerechtigde leeftijd nog niet hebben bereikt zijn uiteraard welkom op de middag. De seniorenmiddag zal het Feest der Feesten op woensdag 24 juni aftrappen vanaf 14.30 uur. Consumpties zijn op de ‘Schoolfeestwoensdag’ gewoon te betalen met de alom bekende penning. Het Schoolfeestbestuur raadt mensen aan met de fiets of lopend te komen. Mocht iemand slecht ter been zijn, dan bestaat de mogelijkheid om te worden gebracht en gehaald van en naar de tent. Daarvoor kunt u zich voor 1 juni voor de prijs van één euro voor aanmelden bij Anita Reef (tel: 26 09 30) of Hans Donkers (tel: 27 36 91).

seniorenmiddag

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeest voor senioren is al los gebarsten22 juni 2021 Schoolfeest voor senioren is al los gebarsten Het tweede alternatieve Goorse School en Volksfeest is vandaag voor de Goorse senioren al begonnen. Op initiatief van de stichting School en Volksfeest reed vandaag een versierde […]
  • De Schoolfeestvlag kan morgen uit !12 mei 2020 De Schoolfeestvlag kan morgen uit ! Het Feest der Feesten gaat dan niet door, toch roept de organiserende stichting School- en Volksfeest eenieder in Goor op, om de gele Schoolfeestvlag vanaf morgen uit te hangen. Dan is […]
  • Hitte spelbreker Seniorenmiddag Schoolfeest23 juni 2019 Hitte spelbreker Seniorenmiddag Schoolfeest De verwachte hitte heeft nu al zijn weerslag op het School- en Volksfeest. Er is definitief een streep getrokken door de Seniorenmiddag op woensdag. Het verplaatsen van het evenement voor […]
  • Oergezellige Seniorenmiddag opening Schoolfeest 201622 juni 2016 Oergezellige Seniorenmiddag opening Schoolfeest 2016 De start van editie 141 van het Goorse School en volksfeest was een heerlijke voor de senioren en minder validen. Zij beleefden een oergezellige middag met het smartlappenkoor Ditis […]
  • Schoolfeestnieuws in het kort (15)24 juni 2015 Schoolfeestnieuws in het kort (15) * Het School- en Volksfeest begint vandaag met de eerste editie van de seniorenmiddag. Van 14.30 tot 16.30 uur zijn alle Gorenaren vanaf 65 jaar (met eventueel jongere partners) welkom […]