Winnend GFC pakt periodetitel tegen TVO

GFC heeft het seizoen in de vierde klasse B afgesloten met een tweede plek én het veroveren van de titel in de derde periode. De equipe van trainer Romano Lammertink won op eigen veld met 4-1 van TVO. In het eerste bedrijf kwamen de roodzwarten eenmaal tot scoren: Ruud Jacobi zette de thuisploeg op 1-0, waarna de rust aanbrak. Na de thee zette Tim Middelesch GFC op een 2-0 voorsprong, maar TVO deed gauw iets terug met de aansluitingstreffer: 2-1. De gasten uit Beckum konden echter niet lang hopen op een comeback; Olaf Siegers gooide de wedstrijd in het slot met de 3-1, waarna Derbyplayer of the Year Lex Ditzel voor het slotakkoord zorgde met de vierde treffer voor GFC. Doordat de ploeg 24 punten in 9 wedstrijden heeft gepakt is de titel in de derde periode binnen en mag GFC zich op gaan maken voor de nacompetitie, waarin het strijd voor promotie. Daarin treft de ploeg allereerst EMMS: donderdag speelt GFC op eigen veld de eerste wedstrijd in deze dubbele ontmoeting. Volgende week zondag wacht de return in Slagharen.

DSC_0025

De winnaar van die twee duels neemt het in de volgende ronde van de nacompetitie op tegen de winnaar van het tweeluik tussen Sportclub Enschede en SV Enter. Ook dat gaat weer over twee wedstrijden, waarvan de eerste op maandag 25 mei wordt gespeeld. De winnaar van die duels speelt volgend seizoen in de derde klasse.
DSC_0038

DSC_0020 DSC_0017 DSC_0013 DSC_0029 DSC_0002 DSC_0003 DSC_0005 DSC_0007 DSC_0028

Gerelateerde berichten

  • GFC wint doelpuntenfestijn tegen Het Centrum15 november 2015 GFC wint doelpuntenfestijn tegen Het Centrum GFC is na een spectaculaire wedstrijd als winnaar van het veld gestapt tegen FC Het Centrum. De equipe van trainer Romano Lammertink keek op het eigen veld al gauw tegen een achterstand […]
  • GFC in slotseconde onderuit tegen Emos23 april 2015 GFC in slotseconde onderuit tegen Emos GFC heeft vanavond een gevoelige nederlaag geleden in de strijd om het behalen van nacompetitievoetbal. Op het eigen sportpark Heeckeren verloor de ploeg van trainer Romano Lammertink met […]
  • GFC verliest cruciale Hofderby tegen Rood-Zwart13 maart 2016 GFC verliest cruciale Hofderby tegen Rood-Zwart GFC heeft de belangrijke Hofderby tegen Rood-Zwart verloren met 2-3. Het duel tussen werd prooi voor de bezoekers uit Delden, die in de 35e minuut de leiding namen op sportpark de […]
  • GFC heeft geen kind aan Barbaros6 april 2015 GFC heeft geen kind aan Barbaros GFC blijft prima zaken doen in de subtop van de vierde klasse B. Vandaag werd met speels gemak Barbaros aan de zegekar gebonden. In Hengelo werd het 1-4 voor de rood-zwarten. Lex Ditzel […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]