Twenthe simpel langs Wilhelminaschool

Twenthe heeft vandaag nogmaals onderstreept dat ze dit seizoen veel te weinig punten hebben behaald. Bij en tegen Wilhelminaschool was Twenthe veel te sterk voor een zwak spelend Wilheminaschool en wist dit om te zetten in een 0-9 eindstand. Twenthe begon fraai aan het uitduel en wist al in de eerste minuut via Jasper Groothuis binnen te tikken, na een goede voorzet van Roy Vrielink. Nauwelijks bekomen van de schrik zagen de gasten niet veel later Jeffrey Asbroek het tweede doelpunt scoren, die ook verantwoordelijk was voor de derde goal een kwartier voor tijd. Kort voor rust scoorden Vrielink (0-4) en Nijland (0-5) en was de wedstrijd gespeeld.

jb_Wilhelminastraat_Twente

Na de thee ging Twente op dezelfde voet verder en wist via Mark Nijland in de 49e minuut de 0-6 op het scorebord te toveren, die ook de 0-7 fraai liet aantekenen. Een kwartier voor tijd was er de publiekswissel voor Ruud Vehof, die na jarenlange trouwe dienst vandaag voor het laatst keer in actie kwam namens de Goorse Tricolores. Onder luid applaus van de meegereisde supporters en teamgenoten werd Ruud waardig van het veld gedragen. In de slotfase kon Wouter Leussink, na een goede assist van de van een blessure teruggekeerde Glenn Begieneman, de 0-8 scoren. Het slotakkoord was voor Huub Averdijk, die met de 0-9 de dik verdiende eindstand bepaalde.