Vijf prijzen voor Petra van den Burg en team op Coiffure Awards

De Goorse topkapster Petra van den Burg en haar team zien de toch al volle prijzenkast weer groeien na de Dutch Coiffure Awards 2015, die afgelopen zondagavond werden uitgereikt. Uit acht nominaties vielen Petra en haar kapsters vijfmaal in de prijzen. In Studio 21 in Hilversum won Kimm Jansen de twee prijs in de categorie Color, Martine Slaghuis-Averink pakte de derde prijs in de categorie Heren en Petra zelf behaalde de derde plek in de categorieën Avant Garde en Dameskapsels. Het gehele team won de tweede prijs in de categorie Sterkste kappersteam van Nederland. “Trots! En dat uut Goor!”, laat een overduidelijk tevreden Petra van den Burg weten. De dames van Petra van den Burg Hair en Skin Professionals zijn al jaren aanwezig onder de genomineerden op de Coiffure Awards en vallen regelmatig in de prijzen, waarmee het Goor kappersteam kan worden gezien als de top van Nederland.

vandeburgcoiffure1

Gerelateerde berichten

  • Van den Burg genomineerd voor Coiffure-award2 maart 2020 Van den Burg genomineerd voor Coiffure-award Petra van den Burg is genomineerd voor een Coiffure-award. Ze is één van de tien uitverkorenen in categorie dameskapsels in de regio Friesland, Drenthe, Gelderland en Overijssel. Ook […]
  • Petra van den Burg weer naar songfestival en Goorse vrouwen in De Telegraaf8 mei 2021 Petra van den Burg weer naar songfestival en Goorse vrouwen in De Telegraaf Ze was er vorig jaar ook al voor uitverkoren maar toen ging het Europese zangfeestje in Rotterdam niet door. Dit jaar wel en dus is de Goorse kapster Petra van den Burg vanaf 16 mei […]
  • Kapster Petra van den Burg met noodkreet in De Telegraaf23 januari 2021 Kapster Petra van den Burg met noodkreet in De Telegraaf Een column van Petra van den Burg (foto) heeft de digitale versie van de landelijke Telegraaf gehaald. De bekende Goorse kapster luidt daarin de noodklok over de nijpende situaties waarin […]
  • Prijzenpuzzel bij Hofweekblad2 december 2020 Prijzenpuzzel bij Hofweekblad Een extra bijlage vandaag bij het Hofweekblad dat in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente wekelijks wordt bezorgd. Het is een speciale Puzzelkrant waarmee diverse prijzen te […]
  • Extra ‘pop up-salon’ in de Grotestraat2 mei 2020 Extra ‘pop up-salon’ in de Grotestraat In de hoop zo snel mogelijk weer aan het werk te kunnen, is door Ptera van den Burg en haar medewerkers een heuse 'pop up-salon' ingericht in de voormalige lunchroom aan de Grotestraat […]