Vijf prijzen voor Petra van den Burg en team op Coiffure Awards

De Goorse topkapster Petra van den Burg en haar team zien de toch al volle prijzenkast weer groeien na de Dutch Coiffure Awards 2015, die afgelopen zondagavond werden uitgereikt. Uit acht nominaties vielen Petra en haar kapsters vijfmaal in de prijzen. In Studio 21 in Hilversum won Kimm Jansen de twee prijs in de categorie Color, Martine Slaghuis-Averink pakte de derde prijs in de categorie Heren en Petra zelf behaalde de derde plek in de categorieën Avant Garde en Dameskapsels. Het gehele team won de tweede prijs in de categorie Sterkste kappersteam van Nederland. “Trots! En dat uut Goor!”, laat een overduidelijk tevreden Petra van den Burg weten. De dames van Petra van den Burg Hair en Skin Professionals zijn al jaren aanwezig onder de genomineerden op de Coiffure Awards en vallen regelmatig in de prijzen, waarmee het Goor kappersteam kan worden gezien als de top van Nederland.

vandeburgcoiffure1

Gerelateerde berichten

  • Goorse Technasiumleerlingen ontwikkelen ‘Goorse’ shampoo3 april 2015 Goorse Technasiumleerlingen ontwikkelen ‘Goorse’ shampoo Leerlingen van het zogenoemde Technasium van de Goorse Waerdenborch hebben een eigen biologische shampoo ontwikkeld die ook in Goor op de markt zal komen. In het kader van het vak […]
  • Van den Burg doet kapsalon in Rijssen van de hand19 augustus 2015 Van den Burg doet kapsalon in Rijssen van de hand Petra van den Burg stopt met haar kapsalon in Rijssen. De Goorse doet de zaak aan de Haarstraat over aan bedrijfsleidster Kimm Besten. Dat gebeurt vanaf 1 november. "Ik heb het enorm druk […]
  • Goorse Tourpoule stelt prijzen ‘Oude Goorsche’ veilig19 juli 2016 Goorse Tourpoule stelt prijzen ‘Oude Goorsche’ veilig Een hilarisch slot van een kleine soap rondom de prijzen van de Oudste Goorsche Tourtoto. Die wordt al sinds jaar en dag georganiseerd door Gerben Kappert die vorige week de trofeeën voor […]
  • Kerstwensboom-actie bij De Reggehof10 december 2018 Kerstwensboom-actie bij De Reggehof Theater de Reggehof start vanaf komende zondag 16 december een kerstwensboom-actie. Daarmee zijn diverse prijzen te winnen en staat de kerstgedachte hoog in het vaandel. Tijdens ‘Winters […]
  • Krassen…..1 december 2017 Krassen….. De Gorenaren zullen deze maand weer massaal gaan krassen. Vanaf vandaag tot en met 23 december worden duizenden krasloten weggegeven door de lokale winkeliers. De actie is een initiatief […]