Vijf prijzen voor Petra van den Burg en team op Coiffure Awards

De Goorse topkapster Petra van den Burg en haar team zien de toch al volle prijzenkast weer groeien na de Dutch Coiffure Awards 2015, die afgelopen zondagavond werden uitgereikt. Uit acht nominaties vielen Petra en haar kapsters vijfmaal in de prijzen. In Studio 21 in Hilversum won Kimm Jansen de twee prijs in de categorie Color, Martine Slaghuis-Averink pakte de derde prijs in de categorie Heren en Petra zelf behaalde de derde plek in de categorieën Avant Garde en Dameskapsels. Het gehele team won de tweede prijs in de categorie Sterkste kappersteam van Nederland. “Trots! En dat uut Goor!”, laat een overduidelijk tevreden Petra van den Burg weten. De dames van Petra van den Burg Hair en Skin Professionals zijn al jaren aanwezig onder de genomineerden op de Coiffure Awards en vallen regelmatig in de prijzen, waarmee het Goor kappersteam kan worden gezien als de top van Nederland.

vandeburgcoiffure1

Gerelateerde berichten

  • Van den Burg genomineerd voor Coiffure-award2 maart 2020 Van den Burg genomineerd voor Coiffure-award Petra van den Burg is genomineerd voor een Coiffure-award. Ze is één van de tien uitverkorenen in categorie dameskapsels in de regio Friesland, Drenthe, Gelderland en Overijssel. Ook […]
  • Goorse Technasiumleerlingen ontwikkelen ‘Goorse’ shampoo3 april 2015 Goorse Technasiumleerlingen ontwikkelen ‘Goorse’ shampoo Leerlingen van het zogenoemde Technasium van de Goorse Waerdenborch hebben een eigen biologische shampoo ontwikkeld die ook in Goor op de markt zal komen. In het kader van het vak […]
  • Goorse kappers per direct gesloten23 maart 2020 Goorse kappers per direct gesloten De Goorse kapsalons Rita's Trendy Hair, Ami Kappers, Wolters Haarmode en Petra van den Burg hair professionals sluiten alsnog de deuren tot 6 April in verband met de verspreiding van het […]
  • Petra van den Burg kapster tijdens Eurovisie Songfestival29 januari 2020 Petra van den Burg kapster tijdens Eurovisie Songfestival De Goorse kapster Petra van den Burg is in mei onderdeel van het zogenoemde 'Hairteam' tijdens het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Ze is onderdeel van het internationale team van […]
  • Riet stopt er nu echt mee…24 december 2019 Riet stopt er nu echt mee… Mijn laatste 'klant'…. voordat ik mijn kam, schaar en föhn voorgoed wegleg…na 57 jaar kapster te zijn geweest…het is goed zo…" Het zijn de woorden van kapster Riet van den Burg op […]