Getuigen aanrijding parkeerplaats De Höfte gezocht

Op het parkeerterrein aan De Höfte (Schoolfeestweide) is afgelopen vrijdag een rode Citroën DS3 door een onbekend voertuig fors beschadigd. Rond welk tijdstip de vernieling heeft plaatsgevonden is niet bekend. Eigenaresse Tonnie Noltes komt graag in contact met getuigen, zij is te bereiken via 0547-274405 of via de mail. Ook getuigen die hebben gezien dat de auto nog onbeschadigd op het parkeerterrein stond worden uitdrukkelijk verzocht te reageren. Uiteraard kan er ook via de politie melding worden gemaakt.jb_Schade_Schoolfeestweide_Noltes

Gerelateerde berichten

  • ZondagMiddagCafé weer op de rol25 februari 2020 ZondagMiddagCafé weer op de rol Het ZondagMiddagCafé voor senioren wordt komende zondag weer geopend in de Goorse Schoolstraat. Er kan weer worden gebiljart, gesjoeld, gekaart of rummikub gespeeld, maar bovenal is het […]
  • PvdA schuift nieuwe Goorse raadsleden naar voren23 november 2017 PvdA schuift nieuwe Goorse raadsleden naar voren De Partij van de Arbeid wil voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart volgend jaar een nieuwe lijst van kandidaten presenteren met daarop Gorenaren op verkiesbare plekken. Wie dat zijn […]
  • Vandalen (17) halen bermpaaltjes weg22 februari 2016 Vandalen (17) halen bermpaaltjes weg Twee zeventienjarige jongens mogen zich melden bij Stichting Halt.  De twee Goorse tieners werden zaterdagnacht namelijk in de kraag gevat door de politie naar puberaal gedrag. De jongens […]
  • Wie heeft het roze haasje?30 september 2011 Wie heeft het roze haasje? Uitbater Tarek van café Infinity aan de Grotestraat mailde naar de lief en leedredactie. Zijn dochtertje zit in zak en as. "Ceyda heeft afgelopen maandag haar knuffel (roze haasje circa 30 […]
  • Jelle Stoker snelste GFC-er10 januari 2010 Jelle Stoker snelste GFC-er Onder extreem winterse omstandigheden heeft vanmorgen bij GFC de traditionele nieuwjaarsloop, de zogenaamde Jan Schutteloop,plaatsgevonden. Ruim 70 deelnemers wisten de sneeuwbuien en […]