Brandweer blust brandje in voormalige pompinstallatie

De brandweer heeft vanavond een brandje in een voormalig pompstation van de stoomblekerij  snel geblust. De brandweer kreeg een melding van een brand in een schuur aan de Gruttostraat en op locatie bleek er een brandje te woeden in het pomphuisje. De brandweer had de brand snel onder controle. Het is niet duidelijk hoe de brand is ontstaan. Brandweerkazernemetwagens

Gerelateerde berichten

  • Brandweer Goor assisteert bij brand bakker Nollen15 januari 2022 Brandweer Goor assisteert bij brand bakker Nollen Ook de Goorse brandweer was aanwezig toen vannacht de bakkerij van Nollen in Hengevelde voor een groot deel werd verwoest door brand. Vanuit de kazerne in Goor werd na de eerste melding […]
  • Schoorsteenbrand in de Nachtegaalstraat9 januari 2022 Schoorsteenbrand in de Nachtegaalstraat De Goorse brandweer moest aan het einde van deze middag uitrukken voor een schoorsteenbrand in de Nachtegaalstraat. Daarvoor kwam assistentie van de collega's uit Diepenheim en Rijssen […]
  • Brandweer iets minder op pad in 20213 januari 2022 Brandweer iets minder op pad in 2021 De Goorse brandweer is in het afgelopen jaar 95 keer uitgerukt na een melding van brand of storm- of waterschade. Dat is vijf keer minder dan in 2020 toen er 100 uitrukken waren. Voor een […]
  • Aanrijtijden belangrijkste reden voor keuze renovatie kazerne van Kollaan destijds23 december 2021 Aanrijtijden belangrijkste reden voor keuze renovatie kazerne van Kollaan destijds Het overal zo op tijd mogelijk bij een brand kunnen zijn was zo'n 10 jaar geleden de belangrijkste reden om de brandweerkazerne aan de van Kollaan aan te houden en te renoveren en niet te […]
  • Gordijnen in brand in woning Scherpenzeelseweg20 december 2021 Gordijnen in brand in woning Scherpenzeelseweg De Goorse brandweer moest vanavond uitrukken voor een melding van een woningbrand in een huis aan de Scherpenzeelseweg. Daar hadden gordijnen vlam gevat, waarschijnlijk door een brandende […]