Wereldkampioen jongleren te gast in Goor

De theateragenda wordt dit weekend kleur gegeven door Circus Caroly. In De Mossendam vindt daar vanavond een spetterende showavond plaats met als absolute publiekstrekker Niels Duinker, wereldkampioen jongleren. Voor meer info, check de site. De jeugdartiesten sieren een dag later ook het straatbeeld in het centrum van Goor voor een straatvoorstelling. De Reggehof blijft dit weekend gesloten. Voor meer evenementen bekijkt u de agenda. Daar ziet onder meer dat Lies de Vries de deuren heeft geopend van haar atelier.

carolybbf

Gerelateerde berichten

  • Frans festijn bij oude gemeentehuis trekt veel bekijks3 september 2018 Frans festijn bij oude gemeentehuis trekt veel bekijks Ook de tweede uitgave van  het ‘Goors Montmartre’ is een succesformule gebleken. Het lokale schilder- en muziekfestijn werd door veel belangstellenden bezocht bij het oude gemeentehuis. […]
  • Lichte daling werkloosheid29 oktober 2010 Lichte daling werkloosheid De werkloosheid in Goor en omgeving loopt langzaam terug. Dat blijft uit cijfers van de Regio Twente. In de Hof van Twente was in september een daling van 1,1% te zien ten opzichte van de […]
  • Wat gaan we doen met Kerst?24 december 2018 Wat gaan we doen met Kerst? We zitten in de laatste week van het jaar 2018. Bij de laatste afspraakjes staat natuurlijk bovenal de Kerst centraal. En dat levert naast bomvolle buikjes ook een propvolle agenda op. […]
  • Brandweer rukt uit na kortsluiting25 september 2020 Brandweer rukt uit na kortsluiting De Goorse brandweer kreeg vanmiddag een brandmelding vanuit de van Eedenstraat op De Whee. Daar bleek in een woning kortsluiting te zijn ontstaan in een transformator van een […]
  • hofstreek750jaar15 februari 2013 Reportages Hofstreek 750 jaar Goor Apollonia Sligman en Stephan Kuipers van Three Mobilae/Hofstreek TV maken in het kader van 750 Jaar Goor verschillende reportages van bekende Gorenaren die iets over de historie van de […]