Alleman draait A Most Wanted Man

Filmhuis Alleman draait dinsdag de film A Most Wanted Man van de Nederlandse regisseur Anton Corbijn. De film speelt zich af in Hamburg, waar een gemartelde immigrant, half Tsjetsjeense half Russische man, opduikt in de islamitische gemeenschap. Het filmhuis in De Reggehof is om 20.00 uur geopend. Kosten bedragen €5.

A most wanted man

 

Gerelateerde berichten

  • De Oost in Alleman27 oktober 2021 De Oost in Alleman Voor de maand november staan er weer 4 bijzondere films op het programma van Filmhuis Alleman. Allereerst kunnen liefhebbers op 2 november kijken naar "De Oost". De film gaat over de […]
  • The Father in Alleman17 september 2021 The Father in Alleman Filmhuis Alleman vertoont komende dinsdag de film The Father. Deze film gaat over een hoogbejaarde, dementerende man (Anthony Hopkins), die alleen in Londen woont. Hij weigert de […]
  • Alleman hoort nu bij de grote filmhuizen25 juni 2021 Alleman hoort nu bij de grote filmhuizen Filmhuis Alleman mag zich met ingang van het nieuwe seizoen scharen onder de 'grote' filmhuizen. Voortaan zullen de allernieuwste films op het nieuwe doek van de Reggehof te zien zijn. […]
  • Pauze op het witte doek3 maart 2021 Pauze op het witte doek Op het witte doek van Filmhuis Alleman wordt al wekenlang geen film vertoond. "Maar we zijn jullie zeker niet vergeten", laat de stichting weten aan deze site. Om dat te benadrukken wil […]
  • Sinterklaasfilm in filmhuis23 november 2020 Sinterklaasfilm in filmhuis In Filmhuis Alleman bij De Reggehof wordt komende woensdagmiddag (14:30 uur) de Sinterklaasfilm 'Sinterklaas en de vlucht door de lucht' getoond. De film gaat over Floor, het enige kind […]