Bouw appartementen Bleekstraat van start met eerste steen

De bouw van de 12 appartementen aan de Bleekstraat is afgelopen dinsdag officieel van start gegaan met het leggen van de eerste steen. Hierin komen bewoners met een aangeboren hersenafwijking die enige zorg nodig hebben, omdat ze psychiatrisch kwetsbaar zijn. Herma Buma, die in één van de nog te bouwen appartementen gaat wonen, kreeg de de eer het eerste stukje van haar nieuwe thuis officieel op de plek te leggen. Ze woont nu nog tegenover de bouwput aan de Bleekstraat en kan de vordering van de bouw van de nieuwe appartementen dus op de voet volgen. De plannen voor de appartementen lagen al vijftien jaar in de kast, vanwege vele bezwaren van omwonenden tegen de plannen van Viverion, die de bouw realiseert. Met de eerste steen komt daar nu definitief een einde aan. De appartementen worden rond oktober opgeleverd.

Toekomstig bewoonster Herma Buma legt de eerste steen aan de Bleekstraat

Gerelateerde berichten

  • Sil ziet levenslicht2 mei 2021 Sil ziet levenslicht Hij is de nieuwe trots van De Bleekstraat: Sil. Kersverse zoon van Merel en Edwin. En dus is ook de ooievaar geland in de buurt, die op haar beurt de jonge ouders in het zonnetje wilden […]
  • Richard Gebbink bij de vijftigers29 januari 2020 Richard Gebbink bij de vijftigers Het is feest in de Bleekstraat en dat is wel te zien aan de grote opblaaspoppen en spandoeken. Richard Gebbink ziet vandaag Abraham en dat wordt komende vrijdadg uitgebreid gevierd met […]
  • Appartementen Begijnenvest in de verkoop27 december 2019 Appartementen Begijnenvest in de verkoop Er komen straks twaalf ruime appartementen in het in aanbouw zijnde appartementencomplex Begijnenvest tegenover de katholieke kerk aan de Hengevelderstraat. De twee- en […]
  • Energiezuinige appartementen op ’t Schild26 december 2017 Energiezuinige appartementen op ’t Schild Er komt een kleinschalig appartementencomplex op het nu braakliggende terrein tegenover Expert Reiners op 't Schild. Aannemingsbedrijf Haafkes gaat dat in het komende jaar realiseren. Er […]
  • Raam van woning Bleekstraat vernield14 februari 2017 Raam van woning Bleekstraat vernield Bij een woning aan de Bleekstraat is afgelopen weekend een ruit vernield. In de nacht van zaterdag op zondag werd de buurt opgeschrikt door het gerinkel van glas. De eigenaar van de woning […]