Wijkbeheer ’t Gijmink stelt zich voor aan de buurt

Uit de drukbezochte leefbaarheidsscan van ’t Gijmink is het initiatief komen rollen om een wijkbeheer voor de Goorse buurt op te richten. Een manier om het welzijn in de buurt te kunnen bevorderen, door contact te zoeken met degenen die verantwoordelijk zijn voor enig euvel wat de Gijminkbewoners in hun dagelijkse gang door de wijk tegen kunnen komen. “Je kunt hierin aan van alles denken. De groenvoorziening , aanleg van paden en wegen , veiligheid, overlast”, laat een woordvoerder van het wijkbeheer weten. “Deze meldingen hopen wij binnen te krijgen en willen wij dan graag gaan aanpakken door in contact te treden met de desbetreffende verantwoordelijke. Zo zijn er nog heel veel zaken die wij als buurt best belangrijk kunnen maken door er over te praten en eventueel stappen te ondernemen. Wij zijn van mening dat we samen meer kunnen regelen. Aangezien het onze wijk is kunnen we toch op zijn minst invloed proberen te krijgen op zaken.” Uiteraard zoekt de groep contact met mensen in de wijk, die zich wellicht ook willen inzetten voor wijkbeheer ’t Gijmink, of al punten van aandacht hebben opgemerkt waar het wijkbeheer wat aan kan doen. Dat kan vooralsnog via e-mail adres tgijminkwb@nullgmail.com.

nieuwegijmink

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat13 maart 2019 Nieuwe bomenrij aanstaande in de Deldensestraat Er zijn nogal wat bomen gesneuveld tijdens de asbestsanering in de Deldensestraat maar er zijn inmiddels ook weer nieuwe bomen geplant. Dat gebeurde vandaag door leerlingen van groep 6 […]
  • 20 maart 2015 Viverion werkt aan problemen Gijmink Woningbouwvereniging Viverion heeft in een uitgebreide brief excuses gemaakt voor de trage afhandeling van klachten van een aantal Gijminkbewoners. Die hebben in hun nieuwe woningen kou, […]
  • Gijmink kleurt langzaamaan weer groen9 april 2018 Gijmink kleurt langzaamaan weer groen Het oorlogsgebied Gijmink krabbelt op uit het puin. Na ruim een jaar staat er weer een boom op de Mulderskamp. Door de asbestsanering was al het groene leven verdwenen uit de wijk. De […]
  • Gastcolleges op basisscholen door wethouders5 november 2016 Gastcolleges op basisscholen door wethouders De gemeente staat deze week stil bij de Week van Respect. Leden van het college geven dan gastlessen op diverse scholen. Wethouder Pieter van Zwanenburg is vrijdagochtend te gast bij de […]
  • Verkeerschaos op het Gijmink: “Het is één ratjetoe”13 januari 2018 Verkeerschaos op het Gijmink: “Het is één ratjetoe” De Gondalaan was deze week hét hete hangijzer in Goor. Frustraties en woede vechten om voorrang bij veel buurtbewoners, die willen dat de eiken blijven behouden voor het straatbeeld. Wat […]